Mam z jednoho vyprodeje voodoo 2 ( v kombinaci s S3 xxx ) kdyz to propojim tym GAblem tak obraz facha ale Windows o tom voodocku ani nevi ... Help please ( intel430tx, amd k6 166mhz, 128mb ram DIMM ) :oops:
Printable View
Mam z jednoho vyprodeje voodoo 2 ( v kombinaci s S3 xxx ) kdyz to propojim tym GAblem tak obraz facha ale Windows o tom voodocku ani nevi ... Help please ( intel430tx, amd k6 166mhz, 128mb ram DIMM ) :oops:
Jaky typ V2 mas??Bud primo od 3Dfx,anebo daimond atd...Myslim si ze problem bude v instalaci ovl.Obraz ti pude vzdy (z S3).Podivej se do ,ovl.panely_system_spravce zarizeni_(pokud mas 98).jestli ve spravci najdes otaznik a MULTIMEDIA DEVICE tak je to jasne chybi ovladace.
vidim ze jsi momentalne na foru zajdi na XCHAT.cz OVERCLOKING pokecameCitace:
Původně odeslal el_Barto
no to bude od 3dfx al ja na xchatu nema ani prezdivku zkus ICQ jo a to mi nepise nezname multimedi device ( proste nic )
Co mas za WIN?Neni mozne aby o karte system vubec nevedel,hned po vlozeni jakekoli funkcni karty do slotu ji hned po startu wokna detekujou a bud samy nainstalujou ovl. a nebo oznaci jako nezname zarizeni (zluty otaznik ve spravci)jestli se nic takoveho nedeje tak zkus zmenit slot.jestli to nepomuze tak si myslim ze ta karta je v pr....,jeste me napadlo ze muzes vyzkouset v OVL PANELECH _PRIDAT NOVY HARDWARE a nechat vyhledavat..,ale nevim nevim ??? ???
jo ta karta je pod win ME i 98. a vubec nic ( asi je po niii ) ------- kdyz tam ale je tak hreje dost ( primerene ). takze to je o nicem ( to by ani snad nehrala??? :D no uvidim jestli jeste neco do toho nesezenu --- konflikt IRQ by tam byt nemel.
no stim zahrivanim je to asi tak,do GPU klidne napeti muze jit,ale muze byt poruseny jiny obvod,nebo jen nejaky vodic,takze i kdyz hreje tak muze byz v haj...Ja mam doma dva procaky ktere kdyz dam do desky tak hrejou,ale nic vic :lol:Citace:
Původně odeslal el_Barto
Hele skus se podívat jestli nejsou zohlý ty nožičky co vedou od GPU na grafice. 8)
otom že mám voodoo2 nevěděli jen některé hry třeba MAX PAINE ale ve vin jsem neměl problémy. To ze neni ok opravdu neznamen a ze nema obraz. Voodoo 2d obraz normálně propouští a nic s nim nedělá