Kopie systému na nový disk-dělám to prvně........
Mám disk 20Gb rozdělenej na 10 a 10 Gb. Je tam FAT32 a Win Xp Pro. Koupím disk 80Gb a chci ho rozdělit na 20 30 30. Na tom 20Gb chci system. Jakej program nejlépe použít a na co nezapomenout při klonování? Pročítal jsem to tu, ale hodně lidem to pak nechtělo bootovat, tomu bych se rád vyhnul. Instalovat se mi to nechce, mám tu toho dost na nastavování.........
Re: Kopie systému na nový disk-dělám to prvně........
Citace:
Původně odeslal Ištván
Mám disk 20Gb rozdělenej na 10 a 10 Gb. Je tam FAT32 a Win Xp Pro. Koupím disk 80Gb a chci ho rozdělit na 20 30 30. Na tom 20Gb chci system. Jakej program nejlépe použít a na co nezapomenout při klonování? Pročítal jsem to tu, ale hodně lidem to pak nechtělo bootovat, tomu bych se rád vyhnul. Instalovat se mi to nechce, mám tu toho dost na nastavování.........
cez PQ M vytvorit particiu, tu sformatovat, disk tam skopcit napr. cez HDCopy.com prip. nejaky produkt od Acronis a pak este dat velkosti particii tak ako chces cez PQ M, ja som cez HDCopy prenasal system z 20 na 80 a z 80 na 120 bez problemov, i ked su vraj aj rychlejsie softy, ale coz tak casto to clovek nerobi (plny 80GB HDD preniesol na 120tku za cca 4 hodiny pod DOS)