Prosim poradte jeden z tychto HDD :
MAXTOR 60GB ,7200RPM
WesternDigital® 60GB 7200 rpm
alebo nejaky iny do 4500.-Sk S DPH velkoobchod v BA (BGS, Agem and other)
Mam Maxtor Diamax+ 7200rpm 20GB
thx
Printable View
Prosim poradte jeden z tychto HDD :
MAXTOR 60GB ,7200RPM
WesternDigital® 60GB 7200 rpm
alebo nejaky iny do 4500.-Sk S DPH velkoobchod v BA (BGS, Agem and other)
Mam Maxtor Diamax+ 7200rpm 20GB
thx
Maxtor = spolehlivost
WD + 8MB cache = rychlost
WD + 2MB cache = nebrat
Spis nez do 60GB bych sel do 80GB - jsou novejsi s vyteznosti 40GB/plotna než jejich typově starší 60 a 100GB.Citace:
Původně odeslal Snorri
Kdyz WD, tak jiste vyuzit specialni edice (JB) s 8MB cache.
jj, WD JB s 8MB cache je prostě nejlepší volba. Mam doma 80GB a jede na vybornou.
Jo a taky bych ti doporucil spise 80GB disk, protoze jak je zmineno vyse, maji hustotu dat 40GB na plotnu a jsou jen o par set korun drazsi nez 60GB. A za to tech 20GB podle me stoji.
jo jinak podivej se do starsich prispevku. Uz se tady tolikrat vedla diskuze, jaky ze HDD je ten nejlepsi. 8)
Rozhodne ber ten W.D. Ta 8MB cache mu znacne prilepsuje!!! 8) 8) DJ" 8) 8) ;D
Som kupil nedavno maxtor 80g 7200 rmp v IMC a su s nim iba problemy. Mozno som narazil na vadny kus alebo co neviem. Ozaj neviete poradit? Nabootojem z cd win2k dam ten disk sformatovat pred instalaciuo na ntfs a na konci formatovania mi vyhodi: "this partition was unable to format, disk maybe damaged". Skusal som ho testnut powermaxom ani mi ho nenasiel proste ziadne info o nom, ziaden test nezbehol. Ale inak sa s nim a robit akurat tie 2000ky tam nedostanem. Som skusil naformatovat ten disk inde a potom dat 2000ky bez formatovania ale po nahodeni drivrov na zvukovku som sa po restarte nedostal ani do safe modu !!! Rozhodne maxtor neber. Ak sa mozes este rozhodnut tak: ibm, seagate, wd (najlepsie ak mozes tak min. 2 roky zaruka)
to steelman :
máš přetaktovaný komp ??
Máme v práci asi 5 nových maxtorů a všechny super.
Taky mam noveho Maxtora, 3 roky zaruka - spokojenost
Nei komp nemam taknuty. Zatial nepotrebujem neico take robit. Som zalozil aj room o tomto mojom probleme tak mozete aj tam pisat lebo tam to mam cele rozpisane.
-----
msi kt3 ultra2 bez raidu
athlon xp2000+@2000+ :)
apacer ddr266 cl2 256mb
abit gf4ti4200
ibm 40g + nejake dalsie disky