Mám fungující síť se sousedy. Jsou dva baráky, v jednom je switch 5 port a 4 PC. Já jsem jedinej v jiným domě a jsem připojen taky do toho swische. Jak mám připojit u mě v domě další PC? Je nutný další switch u mě? Rozhraní je RJ 45.
Printable View
Mám fungující síť se sousedy. Jsou dva baráky, v jednom je switch 5 port a 4 PC. Já jsem jedinej v jiným domě a jsem připojen taky do toho swische. Jak mám připojit u mě v domě další PC? Je nutný další switch u mě? Rozhraní je RJ 45.
Podle me bud 2 sitovky v tvym PC ...muselo by porad jet nebo si kup to co mam ja: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=SMC-335408Citace:
Původně odeslal Ištván
1250 KC s dani...
Ja pres to poskytuju net brachovi ve vedlejsi mistnosti a zvazeujeme i souseda nademnou...proc platit 2 linky ze? :idea: .
na co potrebuje router kdyz taha jen lanku (teda tak jsem to pochopil)? 5p. switch dneska stoji 500kc ...Citace:
Původně odeslal alois
a ano. potrebujes dalsi switch (nebo ty dve sitovky ale to je cunarna).
Tak jo, myslel jsem si že bude potřeba ještě jeden switch. Ty dva svitche spojím kříženým kabelem jako když propojuju jen dva pc bez switche? Jinak dík za rychlý odpovědi.
PS: sdílíme tu Eurotel data nonstop ve čtyřech lidech, jen tak bez proxy, přes sdílené připojení ve win2k. Většinou se na netu nesejdem, tak to stačí................
myslim ze nemusi byt ten kabel ani krizenej, pochybuju totiz ze ten switch bude mit uplink
jo jo presne...pukud ma uplink samostatnej tak "=" jinak je to jedno "X" i "="Citace:
Původně odeslal Glottis
krizenej bude fungovat uricte nekrizenej jedine kdyz ma jeden ze switchu uplink port:)