Zdravim!Chtěl bych se zeptat,jestli se dá ještě v Plzni někde sehnat palomino tak na 1800+.Díky
Printable View
Zdravim!Chtěl bych se zeptat,jestli se dá ještě v Plzni někde sehnat palomino tak na 1800+.Díky
1800+ v pohode, 1700+ uz asi ne
jj Palomino zozenies este vsademozne... T-Bredy to rozbiehaju pomali...(ale isto) :wink:
Proc v dobe Tbredu kupovat Palomino ?
Taky toho cloveka nechapu :roll: ??? ;DCitace:
Původně odeslal Damian
vem raci 1700+ t bred a udelas lip
Mozno ma dosku ktora T-Breda nepodporuje a nechce skoncit ako podaktori ludia na tomto fore :wink: (ma rozum)
me rekni ktera deska ho nepodporuje? ja myslel ze s new biosem to vetsinou jede ???
2All:Mam právě ten zmiňovanej problém.Moje deska podporuje jenom palomino.Ověřeno.Jeden člověk tady na fóru s tou samou deskou tam Thoroughbreda zkoušel a nejel.Konzultoval jsem to s nim.Zřejmně by stačil novej Bios,ale jelikož mě MSI už hodila přes palubu,tak jsem pěkně v pr*** :evil: ......aspoň vim od koho už si desku nikdy nekoupim ;)
2Mastr: tak tak ...
A inak ked xcete Palomina tak pridete do Kosic tu este nemaju pomaly ani ponatia o TBredoch (ToroughBredoch). Tu su zatial len palomina :) :( :evil: :evil: :evil: :evil: kuaaaaaaaa
Jestli je sezenes to nevim, ale v Axesu nebo M+H te snad reknou jestli je jeste maji.... :?
XP Palomino este predavaju aj v BGS v BA od 1800+
Ja pojdem do TBreda az ked bude iba s "B" steppingom
2 Mastr: Alebo ešte jedna možnosť - na inzerát kúpiť staršiu AGOIU 1600+ a tú pretaktiť... A to by si ešte aj ušetril... :wink:
Alebo nová doska a TBred... :wink:
Ještě bych potřeboval vědět,jakej ve vizuální rozdíl mezi Palominem a Thoroughbredem.Někde jsem četl,že Palomino má údaje napsaný na jádře a Thoroughbred mimo..je to pravda??díky
Uplna pravda. TBred ich ma napisane na ciernom stitku nalapenom na procaku !
Ti muzu prodat svyho 1900+ Palomino za 2300