Jen bych se chtel zeptat, jestli se daji pouzit nabijeci AA baterie namisto alkalickych. Diky za odpoved.
Printable View
Jen bych se chtel zeptat, jestli se daji pouzit nabijeci AA baterie namisto alkalickych. Diky za odpoved.
ja mam teda explorer 2.0 a tam se pouzit daji..i kdyz zatim se je pouzil jen jednoua to kdyz sme si dovezl mys domu a zapomnel na baterky.Jinak ty energizery co tam byli od prodeje uz mi jedou asi 5mesicu 8-)Citace:
Původně odeslal Waliz
Ja mam Labtec Wireless Optical a normalne pouzivam nabijeci baterky.. jak NiMH tak NiCd (thx KtK ;)) - nevidim duvod proc by v tvoji mysi nesly pouzit :)
Samozřejmě že dají-když budeš mít dobíjecích baterek víc,tak je můžeš prohazovat a ušetříš za nákup obyčejných.
Ja taky nevidim duvod, proc by nemely jit pouzit. Napeti je stejny, o nic jinyho snad nejde. Jen jsem si chtel byt 100% jist. V manualu doporucujou alkalicky, ale o nabijecich ani zminka. Jinak dik.
2Waliz: a jak seš s ní spokojenej? Už ji máš? Jak reaguje na malej pohyb?
Ja ji nemam, ma ji moje holka. Podle toho co jsem mohl srovnavat s jinyma optikama, bych rekl, ze tahle vychazi nejlip. Ja bych si ji ale nekoupil. Na jednu stranu ty prachy a na druhou bezdratovy mysi trpej svyma neduhama. Kdyz to srovnam, tak se moje Genius NetScoll+ proste hejbe lip. Nevim, mozna jde jen o zvyk.Citace:
Původně odeslal russianblue
Urcite daji, ale ja tam mam energizery co k tomu dodavaj uz 8 mesicu...na kompu delam denne a jedou furt:)Citace:
Původně odeslal Waliz
nj ale ty i ja mame wireles explorer 2.0 a ten skoro nezere, microsoft dost zapracoval na spotrebe...jinak ja uz ty energizery menil,asi po 7mesicich :wink:Citace:
Původně odeslal zed