ECS desky nemají nastavení FSB.
Printable View
ECS desky nemají nastavení FSB.
:roll:
Ale mají. Když jem si koupil moji desku ECS K7S5A, tak mněla pouze tyto frekvence: 100/100, 133/100, 100/133, 133/100. Teď mám již jiný BIOS, v kterém lze nastavit mnohem více frekvencí. Frekvence, které nejsou v BIOSu, lze nastavit přímo ve windows programy CPUCool, CPUFSB, SpeedFan.
hmm :roll:Citace:
Původně odeslal Wirruss
... rikali ve zpravach na Nove.Citace:
Původně odeslal Wirruss
Koukejte na další vývoj PLL modu na OCWorkbench.com
Kdo první prorazí 200MHz FSB? :evil:
nemrzne vam na ECS Ge Force 4 MX 440?...lebo mne to trochen blbne...ale este to nemam uplne otestovane....3D Mark zbieha, ale napr Collin MC Rae Rally obcas zatuhol.....any one solve this fucked problem>?
Venku mozna mrzne, ale MX440 mi nemrzne. Napis svoji presnou konfiguraci vcetne zdroje, verze SiS AGP driveru (asi nejnovejsi sou treba 1.13 ), verze Direct X, typ procesoru (pokud Tbred tak jestli A nebo B - to je docela podstatna informace) atd. Jestli mas heatsink mod (typuju ze ne). Jaky mas chlazeni. Jaky teploty.Citace:
Původně odeslal Odar
Jinak Collin je obecne trosicku problemova hra, zkus neco jinyho.
4 Sasa:
AGP driver som neinstaloval....nechal som to vsetko na XP.....a tak sa mi to zdalo najstabilnejsie...ale ako hovorim, nemal som cas sa s tym este pohrat
inak Duron 1300, 192MB SDRAM 133, Titan cooler (47 C pri max zatazeni), ostatne veci zistim....zatial dik. Vyskusam este NFS6 a uvidim....stiahol som este PATCH na Colina.....no ale skusat budem az cez week
Citace:
Ale mají. Když jem si koupil moji desku ECS K7S5A, tak mněla pouze tyto frekvence: 100/100, 133/100, 100/133, 133/100. Teď mám již jiný BIOS, v kterém lze nastavit mnohem více frekvencí. Frekvence, které nejsou v BIOSu, lze nastavit přímo ve windows programy CPUCool, CPUFSB, SpeedFan.
A jakej jsi tam dal bios jen novější a nebo od jinadší desky. :oCitace:
Prece nejnovejsi Cheepo :) www.ocworkbech.com/ecs - doporucuji 4 z 5 uzivatelu K7S5A :)Citace:
Původně odeslal Wirruss
Ano O/C BIOS :-). Tento BIOS nám vytrhl trn s paty, tuto desku již mám něco málo přes rok :-)
------------------2 SASA------------------
mas ECS???....no jak si s ni spokojen...ja sem ji mel taky,ani sem ji nerozbehnul,tak sem ji sel reklamowat...no a az pristi rok,nejsou na sklade:-))...asi sem nebyl prwni ani posledni kdo tenhle BULL sel wymenit:-))....tobe bezi w poho?,Bez zadnejch welkejch problemu?