OMEGA DRIVERS 2.5.30 W2K/XP
http://www.omegacorner.com/index_ati.html
Printable View
OMEGA DRIVERS 2.5.30 W2K/XP
http://www.omegacorner.com/index_ati.html
Taxem je instalnul, ale teda nevím - obraz se mi zdá mázlejší ( :eek: ) a položky v RadClockeru vypasdají jako rozsypaný čaj... a to je teprve začátek... :?
Muzete mi prosim nekdo popsat jak naisntaluju ty omegy? Je treba instalovat jeste nejaky dalsi soubor(jako control panel, nebo neco podobneho)?
Zatim jsem instaloval jen drivery od ati a to byl cely koplet.Tak prosim o radu...diky
Whippy :Jenom odinstaluj starej control panel a pak rovnou nainstaluj Omegy.
Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
.... navopak bych cece rek, ze prave posledni dvoje omegy (4.3, 4.2) sou na tohle zrovinka good :-) .. no este zkus posledni DNAcka zdaj se bejt taky ok ....
Ja nastesti mam obraz bez problemu. Co se tyce vykomu ve srovnani se 4.2 je to u me nastejno, ale zasadni zmena je, ze uz mi konecne nepada UT 8-). V to jsem uz ani nedoufal, protoze s Catalystama to bylo priiiiiiserny.
Říkám to pořád že OMEGY a R9800Pro nedělají dobrotu, uninstall a hoď si tam normální catalysty :-)Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
ja jsem dnes nainstaloval ty novy omegy(4.3) a vykon se me oproti 4.2 rapidne zmensil!!!
hry sice vsechny vali ale v 3D Marku mam o 3.000 bodu min!!!!!!!!
Co blázníš ? O 3000 bodů ,to snad ani není možný. Jinak ty DNA mají taky ten soft mod 9500-9700 ?
tak jsem preinstaloval widle a je to jeste rychlejsi, jak omegy 4.2!!!
u me radove o 400 bodu.
man ten samy problem,taky o -3100 bodů v 3Dmark 2001 SE,shohou okolností také na Radeonu 9700 Pro,takže těmto kartám asi tyhle Omegy nesvědčí????!!!!Citace:
Původně odeslal Dusan
to mate ty graficke karty na pousteni 3dmarku ?
tyhle ovladace jsou optimalizavany na hry (ne na 3dmarky) takze bych ten pokles bodu vubec neresil -- pokud hry behaj normalne ;)
man ten samy problem,taky o -3100 bodů v 3Dmark 2001 SE,shohou okolností také na Radeonu 9700 Pro,takže těmto kartám asi tyhle Omegy nesvědčí????!!!![/quote]
tak to zkus preinstalovat
me to hodne pomohlo!!
tak to zkus preinstalovatCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
me to hodne pomohlo!![/quote]
Ale co přeinstalovat ? Windows nebo ty Omegy? Stojí to vážne za to vůbec instalovat ty nový Omegy ?