Nikde nemužu najit, kde koupit modelařský tmel (na dirky po laseru) a co nejlevnejsi SL69. V HF Marketu ho maji za 291,70Kc, to se mi zda dost ne?
Diky
Nebo ty dirky ucpat necim jinym? Ale aby to slo v pripade reklamace dolu: :lol:
Printable View
Nikde nemužu najit, kde koupit modelařský tmel (na dirky po laseru) a co nejlevnejsi SL69. V HF Marketu ho maji za 291,70Kc, to se mi zda dost ne?
Diky
Nebo ty dirky ucpat necim jinym? Ale aby to slo v pripade reklamace dolu: :lol:
parkrat tu to uz proslo, ale tusim ze SL69 se da jednoduse sehnat jenom v HF?? Jestli chces muzu ti prodat ten svuj, pac uz ho nejak nepotrebuju :)
to by slo a za kolik? Potrebuju s nim vodemknout jeste asi 3kousky, takze aby v nem jeste neco bylo :lol: . A nejakej ten tmel nebo neco podobnyho na ty diry po laseru nemas?
ee, tmel nemam (kupoval sem uz zatmelenej procak), s tim lakem se odemknul akorat jedno XP a jedno topeni u trabose :) A pokud clovek neni vylozene matlak, tak ten lak musi vydrzet na hodne procesoru (20+). Hmm stal me cca 380,-. (290+postovny). Odkud ses?
hmm, to mi moc levneji nez v HF marketu nevyjde. Tam ho maji za 291,70Kc. :(
modelarskej tmel - Tamiya Putty 32g - 110,- Kc je to znackovej tmel(takovy ty dve bily hvezdicky, jedna v cervenym druha v modrym ctverci... je perfektni! nevodivej lak aj. se muzou jit zahrabat, timhkle to jde dokonale!
sezenes ho urcite v kazdym modelarskym obchode!
presne tak Tamyia Putty je skvela, doporucuju.. a mnozstvi vystaci na nekolik tisic procaku hehe ;D
pokud si to v HF marketu nevyzvednes osobne tak ti pripocitaj postovny 90,- :) A jestli ho nechces tak mi asi hotl doma ztvrdne :)Citace:
Původně odeslal kuris
ja bych mozna mel zajem....! odkud si?
za 230 i spostovnym bych ho bral
Tohle je sice stara diskuze ale snad se najde nejakej dobrak co mi rekne co je HF market a kde je :wink: DikCitace:
Původně odeslal Maxik
Jasne ze se najde. ;D . Je to jeden takovy obchudek v Plzni. Jinak maji i internetovej obchod www.hfmarket.cz, kde se ten lak da objednat. Ale jak uz bylo receno uctuji asi 85Kc za postovne.Citace:
Původně odeslal Hanta
Pánové bejvalí modeláři vědí, že nejlepší modelářský tmel se nekupuje ale dělá doma. Koupíte si lepidlo na plastikové modýlky, nebo něco co se podobá kanagonu a smícháte to s dětským pudrem na zadek a máte ten nejlepší a nejjemější tmel na zadělání dírek po laseru. Když jsem měl AGOIU tak to s tím šlo zadělat perfektně.
a z ceho myslis ze se vyrabi Tamyia Putty? kazdy prece vi zeCitace:
Původně odeslal drake
Tamyia =detsky
Putty = prdylka
Tamyia Putty = tmel jemny jak detska prdylka :idea:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To jsem nevedel, ze se da sehnat SL-69 v Plzni!!! Nevite nekdo adresu?? Na tech jejich strankach je to naky divny :?:
dobry, uz to vim :oops: :oops: