Opet dalsi z mych lama dotazu: Je vsechno co se prodava, at Bartony nebo Athlony, box nebo nebox, zamceny?
Printable View
Opet dalsi z mych lama dotazu: Je vsechno co se prodava, at Bartony nebo Athlony, box nebo nebox, zamceny?
nejnovjejsi serie Bartonu-tech v zelenym pouzdre sou zamceny, ale kdyz budes mit stesti, tak natrefis i na starsi serie bez locku ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Octopuss
Nie... Athlon64 FX-51 (a zachvilu 53) su urcite "odomknute" a mam taky neurcity pocit, ze aj Opterony su natom rovnako. :wink: (Athlon64 ma "odomknuty" nasobic smerom nadol...)Citace:
Původně odeslal Octopuss
64-ky me bohuzel nezajimaji :) Spis koukam po nejakym Bartonovi... Rikate teda, ze novej Barton uz odemcenej tezko sezenu?
už sem to psal, ale asi před dvouma týdny jsem si objednal z CC 2700+ a je odemčený (viz můj podpis) ;D
To je pekny... Kolik ze stal? Jsem linej ted prolezat ceniky :)
To ale není Barton... nebo je? :roll:Citace:
Původně odeslal sofokless
neni je to TB B0-kovy ale aj tak je to fuk
stál 4.000,- i s dobírkou... Bartona jsem prodal protože 2500+ = 1,83Ghz nataktoval jsem ho na 2,1Ghz a tím to haslo... Tak jsem si pořídil 2700+ T-bred 2,16Ghz a jaké bylo mé překvapení když jsem dal sběrnici na 200Mhz.. ;D 2,4Ghz je s ním pohoda!!!
Jinak zda chceš kupovat procesor kašli na bartony...velká cache nezachrání nižší takt CPU (ale o tom se tu už tolik napsalo...) :idea:
Bartony maji nizsi takt? Fakt? Ja se o procesory par mesicu nezajimal tak jsem uplne mimo...
No to veru neviem...A64 budu mat heatspreader a pod nim budu prepalene mostiky (cize budu locknute). Jestli je to blbost tak hod link kde je pisane opak :wink:Citace:
Nie... Athlon64 FX-51 (a zachvilu 53) su urcite "odomknute" a mam taky neurcity pocit, ze aj Opterony su natom rovnako. (Athlon64 ma "odomknuty" nasobic smerom nadol...)
Takze i normalni T-Bredy jsou zamceny??? :evil:
no nevim zda budou odemčené (myslím, že spekulování je zatím předčasné) ale na druhou stranu proč by neholy být odemčené jako dříve bartony a T-bredy..? :?
Jinak bartony mají nižší takt (to je fakt!) Ale o tom je tu toho taky spousa...
A i normální T-Bredy jsou již zamčené!
Musel bys mít opravdu z pr*ele kliku aby jsi narazil na odemčnej (jako já ;D )
To je pekne naprd... Proc s tim museli zase zacinat.. Driv se to prodavalo uplne v poho. Nejde mi ani tak o vyssi takt jako o FSB :(
Umm, nejako nechapem o co Ti ide... Samozrejme ze vsetky (okrem mobilnych verzii) A64ky maju heatspreader. Ale "mostikom" mozes dat zbohom... A64 ma odomknute nizsie multipliers ako defaultny kvoli technologii cool'n'quiet (a s nou spojeneho dynamickeho clock managementu), vyssie multipliers su nedostupne. A64 FX su unlocked uplne, co je koniec-koncov aj zamer AMD.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
no to je mi jasný...Ale vem si, že ze zamčeným CPU se vysoko nedostaneš... a proto je lepší když vezmeš obyčejný T-bred a s ním ještě trochu cukneš vzhůru a stále na tom budeš lépe než se zamčeným bartonem.. ty obchodní řeči, že dvojnásobná cache le lepší je jen obchodní klička :-(
Být tebou neřešim, stále se prodávají OC v bazaru PCU odemčené a tak ho můžeš koupit tam... a nebo nový, ale... :?
Na cache s..e pes... Stejne nehraju zadny hry... Jde mi o FSB aby to celkove bylo svizny :)
No je fakt ze odemcenej Tbred jeste v zaruce z bazaru bude stacit asi :)
mam dotaz vyrabely se i zamceny 1800+?
http://www.axes.cz/frame_pckomponenty.html
co traba tady? mate jistotu Tbreda (fuck off hajtrolino)
???
trochu to tu pročti a dozvíš se, že se nyní prodávají jen zamčené CPU! Já měl kliku - stará dodávka... Takže nikdy nemáš jistotu, že koupíš ten nebo onen.. Až ho vyzkoušíš, dozvíš... :?
Proč to teda řešíš? Vždyť ten lock je na multiplikátor, ne na FSB :idea:Citace:
Původně odeslal Octopuss
Nedelej ze nerozumis.Citace:
Původně odeslal multitalented
Kdyz snizi multiplikator tak dosahne vyssiho FSB.....
prisel mi ted do prace nejakej kousek 2000+ DUT3C.Muzou mit takove oznaceni i ty novy superlockly AMDcka?
Kup něco tady v bazaru,určitě tady někdo něco máCitace:
Původně odeslal rd2
tak to by me zajimalo teda :!:Citace:
Původně odeslal sofokless
nemas nejaky vysledky z cpu marku nebo tak?
tech necelych 300 mhz se mi nezda v porovnani s cache....
jinak je ted clanek o amd cpu na pctuningu.....
http://sofokless.wz.cz/CPUmark%20EP-8RDA+%20&%202700+%20(200x12%20=%202,4GHz)%20&%20Ge ForceFX%205900(400x850)%20&%20dual%20DDR%202x256PC 3200.JPG
nevěříš? Tak nevěř :arrow: je mi to fuk ;D
PS: Vždyť mám testy v podpise ??? ??? ???