OFF-Line mail přes PHP-SQL
Hledám jestli existuje nějaký PHP mail systém, který poběží na webserveru, čas od času vybere moje POP3 schránky a výcuc pošle v archívu na můj pracovní mail. Jen bych nerad vymýšlel vymyšlené a po pravdě se mi do toho ani vůbec nechce :roll:
Pro vysvětlenou.....
Zanedlouho přejdeme na "úžasně bezpečnou komunikaci", kdy přijdeme ve firmě o všechny porty a přístupy na inet vyjma Exchange obludy a HTTP přes soustavu FW.
Vtip je v tom, že se mi ani trochu nechce přehlašovat X^Y konferencí a digestů z webmailu na služební, nehledě na to, že mě budou odstřihovány všechny nepovolené a "někomu nesympatické" přílohy.
Protože mám na webhostingu možnost PHP/MySQL, představoval bych si něco na ten způsob, že mě bude script periodicky buď posílat zip s obsahem pošty a příloh, ev. bych ho mohl stahovat z WWW a importovat do MySQL na localhostu.
Nebo by jste raději měli omezenej služební mail: jmeno.příjmení@oddělení.firma.odbor.cz :evil: ??? :evil:
PS: Viry přes to stejně prolezou, vyzkoušeno :eek:
PPS: Co se týká odezvy, to neřeším, páč aktuální přeposlání z mojeho mailu na služební/zpátky je někdy záležitostí i na 8h :-(