Jaký chladič na Barta 2500+ @ 3200+ ??
Potřeboval bych nějaký doporučit.. Vim, že už se to tu řeší (Dred: "Který z těchto dvou mi doporučíte? Stačí názor...") ale tam uváděné chladiče jsou pro mně v trochu jiné cenové kategorii, i když jsem přemýšlel o Primecooler PC-HC I HyperCool, ale trochu mě zklamal test na pct.. Potom jsem myslel toho Arctica, ale v tom testu na pct nedopadl zrovna nejlíp.. chtěl bych Aero Lite, ale nikde jsem nenašel kolik vydává dB při max. ot... mimochodem chtěl bych něco tichýho... ale účinnýho
Re: Jaký chladič na Barta 2500+ @ 3200+ ??
Citace:
Původně odeslal lmarky
Potřeboval bych nějaký doporučit.. Vim, že už se to tu řeší (Dred: "Který z těchto dvou mi doporučíte? Stačí názor...") ale tam uváděné chladiče jsou pro mně v trochu jiné cenové kategorii, i když jsem přemýšlel o Primecooler PC-HC I HyperCool, ale trochu mě zklamal test na pct.. Potom jsem myslel toho Arctica, ale v tom testu na pct nedopadl zrovna nejlíp.. chtěl bych Aero Lite, ale nikde jsem nenašel kolik vydává dB při max. ot... mimochodem chtěl bych něco tichýho... ale účinnýho
jak psal honzAK staci se kouknou jen trochu nis :!:
Ale co se tyce toho primecoolera tak na tu desku co mas v popise ho nedas takze na nej zapomen teda jestli bys ho nejak neupravil
A jinak bych vydel jako nejlepsi volbu Thermal Take Silent boost jak uz tady nekdo psal :wink:
Re: Jaký chladič na Barta 2500+ @ 3200+ ??
Citace:
Původně odeslal lmarky
S tim co mam v popisu, pri max zatezi max.60 stupnu