...aky mate nazor na striebornu pastu , ktora je dodavana standardne k chladicom Titan ???
Printable View
...aky mate nazor na striebornu pastu , ktora je dodavana standardne k chladicom Titan ???
heh nic lebsie za tu cenu nezozenies ...Citace:
Původně odeslal Marcelino
1. Je striebona (cize cool farba :) )
2. je nevodiva .. cize neskratuje aj ked pomazes celu dosku :wink:
3. dobre vedie teplo .. o co nam vlastne pri tejto paste ide :idea:
4. vyplna medzery (neviem ci dobre ??? ale mne to zatial uplne stacilo :D )
5. LACNA: cca 50 - 100 SK (podla toho kde) ;D ;D ;D
6. Vysicha (asi jedina vaznejsia vada :? )
takze GL a neboj sa ... je to fpohode (doporucuje 8 z 9 voerclockerov - teraz ma nezabyte ak som kecol blbost :) )
Podle mě stojí za prd - výkonově srovnatelná s obyčejnou bílou a ještě je taková hrudkovitá! :?Citace:
Teda aspoň já měl takovou a dodnes mi leží na dně šuplíku... :roll:
preboha to co si mal za shit ?Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
(asi po zaruke :) )
pretoze ja mam uz len 2 balenia s 10 Ks, a je podla mna dost jemna .. s kvapkou som si minule natrel celu ruku (sahal som do telky - vypnutej :) a kedze je nevodiva nehrozilo ze zostanu masne - skratovacie flaky na cipoch )
Pokud je myšlena Titan Silver Grease, tak je kvalitou srovnatelná s obyčejnými bílými pastami. I když se mi jich doma pár válí, ještě nenastala taková nouze, abych je použil. Mnohem lepší je si trochu přidat a koupit CoolerMater obyč stříbrnou, je na tom mnohem lépe.
IMHO bílá jde daleko líp odstranit.
Někde jsem četl, že je ještě horší než obyč bílá silikonová, právě proto, že má moc velký krystaly a to je nevýhoda oproti těm silikonovým, btw i zalman 7000A se dodává se silikonovou a zalman asi ví proč a na druhou stranu AC 3 (části stříbra) je horší jak AC ceramique , takže asi tak.
jo a btw špiní to jak prase - pryč s tím.
ci som pouzit tuto ale bielu silikonku .. teploty rovnakeCitace:
fakt je ten ze od striebornej je clovej zasraty jak PRASA :?
a silikonka ide krasne utriet
zycar .. o tom ci je nevodiva by sa dalo polemizovat ....
ak obsahuje striebro tag je urcite ciastocne vodiva .. lenze to normalnym multimetrom neodmerias
ked by si ju dal pod napatie.. neviem neviem co by z nej zostalo
Neni zrovna nejlepsi a s tim stribrem to taky zrovna neprehnali:
Silicone Compounds : 50 %
Carbon Compounds : 20 %
Metal Oxide Compounds : 20 %
Silver Oxide Compounds : 10 %
Radsi si priplatim par korun a vezmu
Arctic cooling silver compound
25% Silver
30% Silicon
30% Metal Oxide
15% Carbon
[/quote]Citace:
zycar .. o tom ci je nevodiva by sa dalo polemizovat ....
ak obsahuje striebro tag je urcite ciastocne vodiva .. lenze to normalnym multimetrom neodmerias
ked by si ju dal pod napatie.. neviem neviem co by z nej zostalo
je nevodiva.. testovane !!! prave kvoli tomu som sa mazal pri praci s TV :)
inac je dost masna (a ta mast ci co to je rychlo teplom vysicha :( ) takze preto nejde umyt/utriet
ale na tu CoolerMaster nema .. to je jasne ...
Jedna z nejhorich past, kterou jsem kdy videl, rozhodne ji nepouzivej, je to hruba pasta, ktera vsechno silene zaspini, spatne vodi teplo a hrozne rychle vysicha...Citace:
Dokonce jsem na netu videl test, kdy merili skutecny obsah stribra v paste a ten Titan tam podle nich nemel stribro vubec zadny!!
Jestli najdu URLko, postnu ho sem.
takze oprava .. nedoporucuje 8 z 9 voerclockerov - teraz ma nezabyte ak som kecol blbost :)Citace:
Původně odeslal ZycaR
OK, tak pro tentokrát Ti odpouštím - ale ať se to už víckrát nestane... :wink: ;D :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal ZycaR
Kto su to voerclockeri? :?: :o :-o :DCitace:
Původně odeslal ZycaR
tahle pasta je sracka - stejnak viz Maul - ma nechutne velky hrudky, ktery musis rozdrbat, aby to jakztakz bylo rovny... nepouzival jsem ji na tbirda 1200@1600 a vyschla asi za 4 mesice :-(
lidi ... soraaaaac .. ja mam inu pastu teraz kukam ...
ja mam Daku polsku !!!! striebornu :) ..
zenraj srieborna mast .. ci take daco ..