Jde to vubec? Zkousel to nekdo?
Printable View
Jde to vubec? Zkousel to nekdo?
Neee, 5700 je iná architektúra chipu...
A Ultra sú len zvýšené frekvencie (+ samozrejme lepšie pamäte), ale aj tak to vraj nejde.
To mě poser :) Poslete mi nekdo prosim link na to co se dela kdyz se ti nepovede flashnout bios a nejede ti grafika. Vim, PCI grafiku uz mam. A co se dela pak. Dik
zkus trošku hledat, je tady toho plno :wink:
ale i tak se ti to nepovede, zkoušelo to tady už spousta lidí, i já a nic jiného z toho neuděláš, teda pokud nemáš FX 5900, to je jiné kafe ;D
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=49959 - je to velmi dobře udělaný návod na flashnutí, ale jak říkám, jde to jen u 5900 :?
Jo to je sice bonus s tim flashnutim poslepu nebo s tim autoexecem, ale tam pisou ze si ti normalne ROZJEDE system, ale nic neuvidis. No ale me se ten kompl ani nerozjede :D
tak to ale ne´bude chyba grafiky. kdyz blbe naflashujes bios, tak se budto roze*ere obraz, nebo nevidis vubec nic, ale kom jede (jenom tok dat do monitoru je v haji) a pak staci jen poslepu naflashovat spravny bios. kdyz se ti komp ani nerozjede, tak hledej cyhbu jinde :wink:Citace:
Původně odeslal Dj Google
to je pravda. Já jsem to zkoušel všemožně flashovat a vždy se mi obraz rozpadl. Byly samozřejmě i případy, kdy se mi komp nerozjel vůbec, dokonce ani po tvrdém restartu, ale po 3 nebo čtvrtém resetu to naběhlo s rozpadlým obrazem a vše jsem vrátil zpět pomocí té samoobnovovací diskety. Takže pokud ti to nejde vůbec, tak fakt hledech bychu někde jinde, nebo to párkrát resetni za sebou a třeba se "chytne" :wink:Citace:
Původně odeslal riksa
Jo tak ty resety zkusim. Ale zas je prave divny ze ted tam mam starickou rivu tnt2 a ta se rozbehla hned, ale ta FXa vubec :( No jeste to teda zkusim. Zatim dikes
To mě poser. Tak se rozjela, sice jen jednou s roztrhanym obrazem, ale to je jedno protoze uz mam tu PCI grafiku a kdyz tam hodim nvflash, tak to normalne pise "Chip FX5600, Vendor ID match, Board ID MISMATCH (rom ID 0000 doestn't match with adapter board ID 3607)" a pritom tam flashoju ten nejoriginalnejsi BIOS. A v X-Bios editoru se Board ID neda nikde zmenit. Asi jen v tom hex editoru, ale to neumim :(((( Co s tim :(
Neni nejakej jinej flasher co se s timhle nesere a proste tam ted BIOS narve i kdyz to nesouhlasi? Ty switche u toho nvflashe nefungujou :(
Jakou verzi toho nvflashe mas?Citace:
4.46 Ale chapete tu logiku, ja tam ted bios predtim flashnul a ani se to na Board ID neptalo. Ted tam chci flashnout zpatky ten original a řve to kvuli Board ID. Tak ja nevim :(
No tak je to jasny, stahni si verzi 4.41 :wink:Citace:
Faká nvflash :D WFFLASH RULEZZZZZ!!! :))))) Fakci to :) Diky za help panove
tak co povedlo se?
Tutovka...
to mi řekni, žes z 5600 udělal 5700 nebo 5600U? To bych moc rád viděl, co jsi použil za bios???Citace:
pokud můžeš, tak dej nějaké výsledky testování - 3DMARK, AquaMark3
Nee udelal, ale uz jsem ji zase rozchodil zpatky ;-) Ale budu se pokouset dal... :D
:lol: GL optimismus je víc než rozum! :D
To teda... :D Nechcete mi nekdo poslat bios z 5600U ? :D