nedavno jsem koupil bloky na WC a ted shanim nejakej chladic.
Zatim se mi libi tento.
Mate ho nekdo ??? nebo nejake zkusenosti?
dik, butter
Printable View
nedavno jsem koupil bloky na WC a ted shanim nejakej chladic.
Zatim se mi libi tento.
Mate ho nekdo ??? nebo nejake zkusenosti?
dik, butter
ja ho budem onedlho mat, nie priamo black ice ale je to presne to iste z US za 60$ aj z dopravou ;)
MadCap
Jestli chces komercni radiator, tak B.I.Pro je dobrej, akorat cena cca 2400Kc se mi zda trosku moc vysoka. (teda pokud nemas moznost ho sehnat nekde levnejc)Citace:
Původně odeslal butter
Dalsi alternativou by moh bejt X-force V2, kterej na to tom s cenou podobne a v teste vychazi o malicko lip. Otazkou je, jestli ho sezenes.
Pokud teda pro tebe nejsou penize problem, tak mas docela na vyber. Jediny, co si ohlidej je prumer na pripojeni hadice. Abys nedaval hadice prumeru 10mm na radiator s 8mm nebo mensim.
ten co budem mat vypada takto >
http://i20.ebayimg.com/03/i/01/7b/5d/9f_3.JPG
v ciernom ;) mal by to byt presne taky ako je BI pro takze uvidime co to porobi z cascade na 3ghz pIVe .. btw pytam sa tu znova lebo mi nikto v orig threade neodpovedal > ma vobec niekto KPCool na p4ke ???
MadCap
2 Pirs: jj, penez je to hodne :roll: Jenze tady nemuzu nic solidniho sehnat. btw ty fotky tech WB na mem solteku ti poslu az budu mit chladic ;D
2 MadCap: co to je za vyrobce/typ???
ten x-force vypada dobre, ale neprodavaji ho na oc-card.de :? ...nebo neznate nejakou podobnou alternativu k temto chladicum, tak kolem 50-70Euro
Nikdo nic takovyho neobjednaval, takze nejspis ne. Promin, ten dred sem douho necetl...Citace:
Původně odeslal MadCap