Kvůli recenzi na PCtuningu o 3R skříních jsem pro pár lidí zpřístupnil své již dlouho rozpracované stránky, kde je můj Neonek. Jsou to jen lehké úpravy žádný Hardcore, tak se na to mužete mrknout 8-)
Printable View
Kvůli recenzi na PCtuningu o 3R skříních jsem pro pár lidí zpřístupnil své již dlouho rozpracované stránky, kde je můj Neonek. Jsou to jen lehké úpravy žádný Hardcore, tak se na to mužete mrknout 8-)
Mno co takhle odkaz :D
Tak ted jsi me fakt dostal ;D to sem ale blbec. ;D
www.sweb.cz/pulchyck
Diky :wink:
I mistr tesař se utne :) ;D
Kua spousta stránek po mě chce Java virtual machine nevíte kde to sakriš vemu?
No to nevim, ale pokud ma IE6, tak by to melo v pohode litat. je to delany ve Frontpage a nejsem zrovna zběhlej webař, takže kalitu nezaručuju :?
no ja bych rek ze u sunu (www.sun.com)Citace:
Původně odeslal Ladron
Kvalita fotek otresna, stejne jako stranek ;D
nicmene
barvicky pekne :wink:
daly byste mě někdo přesnější odkaz cosi z jawou jsem stáhl ale furt nic ./
napis do googlu download java virtual machine ... hodilo to hodne dobrejch linku ... ale nemam cas to prohlizet
No, typicky modrá barva, nic ve zlém, ale nějak mi už vadí, Flexo je pěkný (z dálky), ale bordel v bedně máš furt, takže být tebou, tak to dám nějak do pořádku, jinak mi to přijde, jenom jako "obarvení" kabelů. Jinak prachovej filtr na větroň dopředu je nutnost.
Jo jo souhlasim s tebou, je to jen lehkej a nedodelanej tune.
Jinak filtry jsem vcera dodelal, takze jeste pridam fota, udelal jsem je z tenkyho ridkyho molitanu, ale stejne se mi zda, ze to stahlo dost prutok. Uvidime co teplota :?