Nejlepší Drivery na Voodoo 5 5500 AGP?
Prosím poraďte mi nejlepší drivery na toto Voodoočko. Používám Win ME. Také by mě zajímalo jaká je výhoda těch Amigamerlinů a Voodoolizerů oproti posledním originálním od 3dfx. Když jsem je zkoušel v Quake 3 Areně a v 3D marku tak vždy byli nejlepší ty origináli. A ty MESA ICD potřebuju na ně nějaké speciální drivery? To akorát zkopíruju ten OpenGL.dll do adresáře z hrou a Glide3.dll do Windows\systém?
Moc díky za radu.
Re: Nejlepší Drivery na Voodoo 5 5500 AGP?
Citace:
Původně odeslal taskr
Prosím poraďte mi nejlepší drivery na toto Voodoočko. Používám Win ME. Také by mě zajímalo jaká je výhoda těch Amigamerlinů a Voodoolizerů oproti posledním originálním od 3dfx. Když jsem je zkoušel v Quake 3 Areně a v 3D marku tak vždy byli nejlepší ty origináli. A ty MESA ICD potřebuju na ně nějaké speciální drivery? To akorát zkopíruju ten OpenGL.dll do adresáře z hrou a Glide3.dll do Windows\systém?
Moc díky za radu.
Pro V3/4/5 jsou ve WinME nejlepsi drivery VoodooLizer 1.06.00. Chlapci z nemecka slibovali, ze budou delat sami drivery,ale pak se ukazalo,ze podvadeli a vydavali praci 3dfxzone teamu za svou. Takze si moc ucty nezaslouzi(aspon podle me) :evil:
Rozdil oproti originalnim je nejvic v GLIDE,ktere ma nyni jiz spoustu veci opravenych a pridanych(S3TC,FXT1,....). OGL driver je posledni z verze 1.07.01 od Reidova teamu z puvodniho x3dfx.D3D driver Koolsmoky pro Win9x delat nebude takze ani ve Voodoolizeru nebude :wink: (Jsou to jen scriptkiddies,zadny vyvojari). Doporucil bych spis prechod na W2k, D3D driver je lepsi(sice vychazi z originalniho 1.04.01,ale poopraveno par veci)- Pro DX8 je lepsi D3D driver z 1.07.01.
Pro MESA potrebujes GLIDE z baleni MESA(ma podporu S3TC) a zkopirujes opengl32.dll do adresare hry.