Zdravím,asi je to blbá otázka,ale koupil jsem si EPOXe a když počítač vypnu tak mi stále svítí myš jako když je ten počítač zapnutej (optická Genius+dvě tlačítka) je to normální? :oops: Dík
Printable View
Zdravím,asi je to blbá otázka,ale koupil jsem si EPOXe a když počítač vypnu tak mi stále svítí myš jako když je ten počítač zapnutej (optická Genius+dvě tlačítka) je to normální? :oops: Dík
Na tehlech deskach se to stava pravidelne, zkus naflashovat posledni BIOS...Citace:
Původně odeslal sierrapce
BIOS nic neresi... dela mi to na vsech biosech.. deska proste dava proud do PS2..Citace:
Původně odeslal Zilla
Je to absolutne normalne. Mne to robila doteraz kazda doska, ao Abit BE6-II az po obe sucasne. A mys tam je zapojena uz 3,5 roka...
já mám epoxe a myška, když je vyplej poč nesvítí...
A neni to USB mys? Ty to totiz nedelaji, tohle se deje jen PS/2 myskam. Pry je to kvuli startu kompu pomoci klavesnice...Citace:
Původně odeslal p.a.n.a.c.e.k
na moji 8rda3+ je KBD klavesnice napajena porad vubec mi to nevadi...
Mě to nevadí že svítí,ale jen jestli dřív neodejde?
I když asi tak dlouho ji stejně nebudu používat až do úplnýho konce.
Já jen jestli není něco s deskou. :o
jo je to USB krysa, ale spolubydlič má EPOX 8RDA3+ a má taky USB krysu a při vyplým kompu mu svítí, má novej bios ale moc to nepomohlo - svítí dálCitace:
Původně odeslal Zilla
Ja mel 2 Epoxy (8K3A+ a 8RDA3+) a ani na jednom mi moje USB mys nesvitila...Citace:
a neni ta USB krysa nehodou bezdrat..?? :idea: to by bylo jasny ze sviti porad.. :wink: :lol:Citace:
Některé desky jako Asus,mají jupmer na desce kterim se to zapíná či vypíná.Je to kvůli zapnutí PC myší či klávesnicí.
Ni to neznamená a tak bych to neřešil....
ne není to bezdrát...Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
ale nemyslim že svítící krysa není takovej problém - kdyby to byl jedinej tak by byl dost vysmátej (nForce a R9600)