Naninstaloval sem si tenhle soft pro zabezpečení compu, ale po instalaci a pak rebootu mi nějak nefunguje IIS server.
Nemáte někdo tenhle soft, nevíte co s tim?
Printable View
Naninstaloval sem si tenhle soft pro zabezpečení compu, ale po instalaci a pak rebootu mi nějak nefunguje IIS server.
Nemáte někdo tenhle soft, nevíte co s tim?
A mas otvoreny port 80 ? :-)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Už jedu na outpostu a naprostá spokojenost, libí se mi víc jak Kerio 8-)
Mám NIS 2004 legálně koupenej s deskou Gigabyte - byl u toho bundlovanej na CD k desce. Už to nějakou dobu k mé spokojenosti používám, ale teď to najednou po mě chce nějaký subscription - registraci, ale u toho žádný sériový číslo není.
Nevíte jak to funguje ?? Nebo to k těm deskám dávají jen nějakou trial verzi nebo co ??
Edit: teď jsem instaloval Norton Antivirus 2004 na novej notebook Acer - bylo to na CD s notebookem speciálně distribuovaný pro Acer a taky to po mě chce nějaký subscription. kua co to má znamenat ?
subscription by ještě nebylo až tak hrozný... akorát se jim přidáš do databáze zákazníků, ale jestli to po tobě chce už activation, aneb zadat číslo produktu... hmmm tak to hledej někde na CDčku.
Aby niektoré programy fungovali a zároveň sa neznížila bezpečnosť pc treba nortonovi správne nastaviť rules(pravidlá), ktoré sú pred zrakom lamy dosť zahrabané v nastavení programu. A subscription service sa dá "agresívnym vyjednávaním" so symantecom vybaviť aj na 100 rokov. ;D
Outpost to má s pravidlami daleko prehladnejšie a praktickejšie vyriešené. (hovorím o 2.1.***)
Hmm na webu Symantecu jsem se ve FAQ k subscription dočetl toto:
"The complimentary length of a subscription varies according to how the product was obtained. Products purchased from a retail store or from an online
store will typically include a 12- month subscription. Products that came pre-installed on your computer or was bundled with a hardware device (such
as a modem) will typically include a subscription service of less than 12 months.
When your subscription nears its expiration, LiveUpdate notifies you so that you can renew your subscription. Purchasing a 12 month renewal to your subscription provides continued access to protection updates. Upgrading to a new product will often entitle you to an additional 12 month subscription that is included in the upgrade price.
To vypadá že ty bundlovaný verze jsou jen na 3 měsíce a pak chtějí za každejch dalších 12 měsíců platit. Kujvy jedny :evil: