Dal jsem tuhle grafiku sestře do kompu, ale ouha, když si chce pustit DivX video, tak je místo obrazu jen růžové pole...na ostatních počítačích co mám, jsem se s tím nesetkal (i815, Radeon 9000)
Printable View
Dal jsem tuhle grafiku sestře do kompu, ale ouha, když si chce pustit DivX video, tak je místo obrazu jen růžové pole...na ostatních počítačích co mám, jsem se s tím nesetkal (i815, Radeon 9000)
Nahrej nove ovladace a kodeky(ty popr. i nejake starsi osvedcene). Melo by to chodit....to myslim dvojsmyslne, pac utikat to nebude :-( (video neni plynule s touto grafikou ani na coopermine Celeronu(myslim +-700Mhz)
Má tam PII 400, DivX 5.1, 128 MB RAM.....na i815 to chodí bez problémů a to má jenom 2 MB sdílený !!! tak nevim, proč by to nefrčelo na 8MB AGP kartě...původně jsem jí tam chtěl dát 16MB Rivu, ale tu jsem nesehnal...
Ja mel dve 4MB PCI....na zadny to poradne neslo.
I kdyz ted si vzpominam, kamarad mel K6-2 266Mhz s integrovanou 6326 8MB AGP a DivX film by mozna sel(kdyz jsem taktoval CPU 266~350 tak sel film stale plynuleji....) no uvidis sam, treba pujde :) Ale na Xvid zapomen.
Jinak vsichni spise doporucuji starsi kodek DivX 5.0.5, pripadne vyzkousej.
Tady jsou posledni ovladace na 9x/ME:
http://www.savagenews.com/files/driv...32_win98me.zip
2k/XP:
http://www.savagenews.com/files/driv..._131_win2k.zip
EDIT: Pokud nepomuzou ovladace, tak se mrkni do configurace DivX kodeku jestli tam neni zaply neco jako buffering,smooth playback...tahle grafika to nemusi narozdil od jinych snaset.
To je zajímavý já jsem to Spustil na S3Virge 2MB PCI s počálem 400MHz,96MB RAM, :?: :?: :?: :?:
Ono dost záleží na dekodéru :-) Pokud používáte DivX 5.1x, taka je zapotřebí opravdu silnej procesor (náročnej ale kvalitní postporcessing, ale ten lze vypnout). Na slabý stroje doporučuju FFDirectshow a ruční nastavení. Pak lze přehrát skoro vše (krom ripů v plným PALu atp.) na CPU kolem 500MHz, i níž. Bezproblémově i Xvid... (vždyť je to vzájemně kompatibilní!)
Přesně tenhle problém řešil známý...má ATi RagePro Turbo 8MB. Nakonec mi říkal, že to bylo kodekama...Všechny je odebral a pak zase přidal a šlo to.. Podle mě je to nějaký problém s DD Overlay - něco s konverzí barev nebo tak. Když bys pustil BSplayer a pohrál si s nastavením videa (různé YUV, RGB přepínače), tak v určitém nastavení mu to jelo fajn... A zajímavé, že to dělalo jen u filmů, které byly vytvořeny pomocí DivX3..novější šlapaly dobře.
Tuhle kartu jsem měl taky, je to karta za trest, fakt...cokoliv jen ne SIS6326, ale DivX jsem na něm i rozjel, ale tuším, že jen 3,11 4 trhala, či dělala jiný bludy
No veruže ja som kedysi mal K6-2 350 @ 450 a integrovanú grafku SiS6326 8MB AGP a všetko video išlo v pohode, bez problémov, žiadne sekanie. Len treba použiť ovládače :-o