Co je lepsi chipset? Nebo spis deska: Epox 8RDa+ nebo Epox 8K9A ? Nemyslim pomer cena/vykon, ale ktera je fakt lepsi.
Printable View
Co je lepsi chipset? Nebo spis deska: Epox 8RDa+ nebo Epox 8K9A ? Nemyslim pomer cena/vykon, ale ktera je fakt lepsi.
nForce2
co je v tom za tu integrovanou grafiku?
to je jedno,snad je verzia aj bez grafiky,ne??
A zvukovka je spickova...
Neni to zas tak jedno. Ono se to pro chudší docela hodí. Mam teď GeForce2 MX, takže když koupim board na který je GeForce4 MX tak to bude určitě lepší ne?Ale ono to zase sežere nějakou paměť, že jo?
a varze bez grafiky asi určitě nebude.Když už je to jednou zapečený v chipsetu, tak to určitě nebudou dělat bez toho.
Ale ano.Pretoze oni vedia ze doska bude na OC a grafika by to mohla brzdit.Ked uz tam maju ten AGP lock a mozno aj PCI lock tak by mala byt aj verzia bez integrovanych blbosti.Vsak aj stary nforce bol s grafikou (myslim 420) a bez grafiky (415)(stymi cislami si nejsom isty...ale o to nejde)
Tak ci tak grafika sa da vypnut.
A pre niekoho kto ma menej penazi...no neviem sice gf4MX postaci ale cela ta doska nebude najlacnejsia...
vzal bych nForce 2, ale sejri me ze tam neni (Epox) este raid a sata...
Tusim ze RDA+ je bez a RGA+ s grafikou ???
Je to přesně takhle ....... 8RDA+ je bez GF4MX. Nemá sice RAID, ale FireWire má ......Citace:
Původně odeslal Maxik
Presne tak, ten Raid by tam sadol presne ako r*ť na šerblík... Takto sú tu vždy dohady, či Nforce2 bez alebo KT400 s Raidom...Citace:
Původně odeslal Maxik
A sata by tiež nebol od veci, aj keď ho teraz asi ešte nevyužijeme... Najmä nie výkonnostne... Až po odladení detských chýb na masovom testovaní pomocou užívateľov... :wink:
Ja by som zobral Epox 8RDa+ 8)
ze vraj sa bude este sata menit (ako standart) ze to nejak blbne a nejdu tam cdromky...ale neviem co je natom pravdy
Tiež som také niečo počul... 8)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
8rda+ jednoznacne. mal som, na skusku aj 8k9a a mal asi 4 mesiace 8k5a2 ale tejto sa nic nevyrovna... nema grafiku ale ma firewire a kvalitnu zvukovku..
martin, to ti nforce2 funguje pri 225mhz fsb??
Presne to bol moj problem pri rozhodovani ale nakoniec som sa rozhodol pre 8k9a2+ hlavne kvoli raidu a trosku a sata okrem toho cena tam bola podobna 8rda+ 5400 Sk a 8k9a2+ 5845 Sk samorzejme z danou proste pre mna dilem ale skoda aj tak ze nieje mozno bude aj verzia z raid a sata.Citace:
Původně odeslal LtK