poradte nejaky soft na limitovanie downloadu/uploadu programov, staci aby mal len tie najzakladnejsie funkcie....
Printable View
poradte nejaky soft na limitovanie downloadu/uploadu programov, staci aby mal len tie najzakladnejsie funkcie....
NetLimiterCitace:
Původně odeslal Orcus
http://www.netlimiter.com/
Kua, pred 2 dny mi netlimiter zacal hazet hlasku, ze je nejakej soubor apphist.dat poskozen. Nic na to nepomaha, ani reinstal aplikace proste nic. Nevite nekdo, co s tim??? :evil:
Zkousels verzi 1.29?
Tak jsem reinstaloval XPa a vse je v poho :-(
casem pujde limitovat i softikem od keria - winroute firewall. az vyjde verze 6.. coz bude nekdy v 10/2004
a co takhle něco, co může být umístěno na serveru a limitovat jednotlivý ip v lokální síti??? Existuje něco???
no, traffic shaping umi jen hawdwarove routery.. o programu nevim. snad prvnim softwarovym routerem ma byt program firmy kerio (www.kerio.cz) WINROUTE FIREWALL, az vyjde verze 6 (horizont 10/2003)Citace:
Původně odeslal Speedy
... vím, že takovýhle prg exitsují již dlouho v linuxu :-( musí přeci existovat něco i pod ty blbý wokna ... ;D
linux sem neplet.. to je uplne neco jinyho a nektery distribuce.. resp. vetsina to ma zabudovany v jadre.. pripadne se to tam da doinstalovat.Citace:
Původně odeslal Speedy
ve windows o nicem takovym nevim.
a rekl bych ze pod windows softwarove routovani+traffic shaping neexistuje.
kdo ma rozum, totiz na tohle pouziva linux :)
nebo hw router.
windows jsou pro lamky.
Nechci rozdmýchávat jakýkoliv flame :!: , ale minimálně na shaping existují pod windows 3rd party aplikace silnější než pod linuxem ... Samozřejmě taky něco stojí - ekvivalent HW, cena HW shaperu. V samotných Winech ale samozřejmě nic takového není ...Citace:
Původně odeslal Jey
... napiš sem nějaký linky nebo mi napiš na mejla or icq ..