SOLTEK SL-75FRV nebo Microstar MS-KT4V???
Mohu dostat jednu z těchto desek....neptejte se jak je to trochu složitější :)
Ale může to být jenom jedna z nich :( takže EPOX, který tu vlastní asi každý to nebude :(
1, SOLTEK SL-75FRV
2, Microstar MS-KT4V
Taktovat se mi ani tak nechce...jenom bych chtěl mít teď pokoj a stabilitu, ať si už můžu konečně něco zahrát a na něco se podívat......
Mám teď MSI K7T266 Pro-RU a jsou s ní jen problémy....zkoušel jsem v ní už tři typy pamětí. Jediný Kingmax 258MB DDR 266 vydrží CL2 bez potíží, ale jakmile k němu dám další stejný kousek stane se systém brutálně nestabilním :(( ale paměti přes Goldmemory jsou OK takže to bude buď deska nebo procák....ale to asi jen tak nezjistím že???
Re: ssssss--pozdě ale přece
Citace:
Původně odeslal guzii
Kámoši mají hosně MSI (?) a i blbý video se jin na nich seká. Já bych bral Sloteka...ale jen proto, že má FSB 200 a lepší cenu. Jinak ta červená u MSI se mi nelíbí...nějak mi to neladí.
Sekání videa závisí na druhu desky???? To slyším poprvé. To spíš mají špatný kodek ne?? Mně jede vše OK - filmy, hry, kopírování velkých souborů atd.......
Citace:
Původně odeslal DAFER
Citace:
Původně odeslal guzii
Kámoši mají hosně MSI (?) a i blbý video se jin na nich seká. Já bych bral Sloteka...ale jen proto, že má FSB 200 a lepší cenu. Jinak ta červená u MSI se mi nelíbí...nějak mi to neladí.
Sekání videa závisí na druhu desky???? To slyším poprvé. To spíš mají špatný kodek ne?? Mně jede vše OK - filmy, hry, kopírování velkých souborů atd.......
To mě je jasný...a jin snad taky když studujou 3. semestrem na VOŠ počítačové systémy. Nejspíš tomu rozumějí víc než mi dohromady....a můžu říct, že se jim to vážně seká...a pochybuju, že by to bylo kodeky, když mají 1800+...to snad musí jet samo :-)))
Citace:
Původně odeslal guzii
Citace:
Původně odeslal DAFER
Citace:
Původně odeslal guzii
To mě je jasný...a jin snad taky když studujou 3. semestrem na VOŠ počítačové systémy. Nejspíš tomu rozumějí víc než mi dohromady....a můžu říct, že se jim to vážně seká...a pochybuju, že by to bylo kodeky, když mají 1800+...to snad musí jet samo :-)))
Tak tuhle VOŠku už mám 2 roky za sebou a o tomhle jsem nikdy neslyšel :)