Nemate nekdo zkusenost s temito levnymi prehravaci?
Rad bych si poridil neco levneho s 5.1 zvukem, ale nikde se o nich moc nedoctu.
Jestli nekdo vlastnite, tak se podelte o zkusenosti.
Diky
Printable View
Nemate nekdo zkusenost s temito levnymi prehravaci?
Rad bych si poridil neco levneho s 5.1 zvukem, ale nikde se o nich moc nedoctu.
Jestli nekdo vlastnite, tak se podelte o zkusenosti.
Diky
Levne s dekory pro DD5.1 ? si priprav par desitek tisic :DCitace:
Původně odeslal Maxim
http://www.okcomputers.cz/Default.as...3817&TYPTREE=1
myslim neco takovyho.
DD5.1 to ma
Podporu pro DD5.1 nebo DTS ma snad kazde stolni video, ale samozrejme dekodery neobsahuji, ale jen tento zvuk svymi vystupy podporuji... toto vse. Pokud chces 5.1 zvuk musis mit repro s dekoderem nebo externi dekoder mezi videem a repro.Citace:
Původně odeslal Maxim
Jinak cenove od 2-5000 rozhodne dekodery neobsahuji.
nevim jestli si dobre rozumime
DTS to neumi - pouze ho umi preposlat pres optiku dal.
Ale DD5.1 to rozkoduje a posila na sinche.
http://www.tvfreak.cz/index.php?sekc...vd505&strana=2
pak uz pripojis jen bedny - treba genius SW 5.1 a jedes prostorove.
me zajima jak to komu slape.
jestli to teda nekdo ma. :-)
To sem teda asi trochu zaspal dobu :) ja sveho Pioneera mel nejak za 6500 pred rokem a pripojeni na 5.1 teda neumi :DCitace:
Původně odeslal Maxim
Todle se mi zda ale mnohem zajimavejsi - YAMADA DVX 6600, ktera umi i DivX/XviD.
Mám Musteka, číslo z hlavy nevím, ale připojil jsem ho 5+1 cinchema do své původně dolby prologic věže jako ke koncovému zesilovači a jedu normálně v DD5.1 8-)Citace:
Původně odeslal Maxim
V DTS to samozřemě nehraje, ale mě to bohatě stačí - po prologicu nárůst v kvalitě jak sfiňa...
Muzu se zeptat jaka media pouzivas?
Jinak mam dva kamarady co maj Mustek V56L5E http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=50405
a oba si stezuji na trhani obrazu.
Treti kamos ma taky musteka ale starsi model.No a tomu slape super.Tak nevim.
Mrkni na ten typ pls.
Mám V56L-5C a je fpoho - jen trochu vrčí když načítá pálené médium, jinak OK... jo a taky se trochu víc hřeje, takže nemůže být utěsněný někde v polici ale spíš někde na vršku věže... :wink:Citace:
Původně odeslal Maxim
kdyz uz tady mluvite o tech stolnich dvd,jak to vypada s kompatibilitou ruznych znacek a typu u "mp3 na dvdr,dvdrw".asi to nezerou vsechny prehravace,nebo jo :?:
Mám pocit, hraničící s jistotou, že drtivá většina přehrávačů bude DVD explicitně předpokládat video. Data očekávají na CD.Citace:
Původně odeslal Gastan
Mám cyberhome 405. DD5.1 bez problémů, DTS se posílá optikou do receivru. Vypalovaný taky žere bez problémů. A MP3 dokonce na DVD.
A jaky pouzivas DVD media?
popripade na cem to palis?
Ja sem se nechal zlakat na Philipse 737. Prehraje DVD±RW media a umi MPEG4 a Xvid i DivX, tytulky (i kdyz zatim nezobrazuje ceske znaky), mp3, obrazky Jpeg, ale hlavni duvod byl ty dva lasery, kterymi cte. Prehraje totiz diky tomu prakticky vse. Napr. filmy na CDR palene GigaRecem 750-900Mb, ktere precte jenom malo mechanik, posktabane media z pujcovny no problem a taky mi to prehralo DVD-R medium s DivX filmy, ktere po sobe nedocetla do konce pri kontrole ani palirna DVD, protoze to bylo shitozni medium (Princo od Sansungu-jiz nikdx vice !!) .
Nema sice DD ani jiny decoder prostoroveho zvuku, ale to bych chtel resit bud Genius GHT-511D Home Theater, nebo Philipsackym produktem, bud LX700, nebo receiverem FR996, jeste nejsem rozhodnuty.
Media jen značkový Verbatim, TDK. Pálírnu mám NEC 1300. Ten Cyberhome mi zatím přehrál vše. Tedy CD-R/W. DVD -+R a DVD+RW. DVD-RW jsem nezkoušel. Ze začátku jsem používal levný media (Princo, That´s Write atd...) a na filmy se mi to nějak nevyplatilo. Ke konci se to dost často zasekávalo a zastavovalo. Co to krmím jen Verbatimy nebo TDK tak bez problémů.Citace:
Původně odeslal Maxim
ja mel thompsna 225,
cet fsechny formaty,ale dost divne.
Princa byly na nic.Vzdy tak po 45 minutach se zacal film kousat a uplne se zasek.Divny je, ze kdyz jsem to nechal hodinku vypnuty, tak pokracoval ve cteni od toho mista kde se zasek.
Asi se prehriva.
no ale pak mi to zacali delat i verbatimy a to uz sel na reklamaci.
Ale myslim ze se mi to bude tezko dokazovat.
za 10 dni si tam mam dojit a voni reknou jestli je vadnej nebo ne.