Dala by se udělat rozdvojka na klávesnice aby to fungovalo ? Myslim tim kdybych chtěl připojit dvě klávesnice do PS2 ?
Printable View
Dala by se udělat rozdvojka na klávesnice aby to fungovalo ? Myslim tim kdybych chtěl připojit dvě klávesnice do PS2 ?
Nie.
Dík, je nějaká jiná možnost jak připojit dvě klávesnice na jedno pc ?
jj treba PS2 + USB, ale jestli to pojede, to teda nevim :wink:
Pojde to.
Takhle fungujou myši.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja myslim, ze by to slo udelat tu rozdvojku, ale neslo by psat na obou soucasne (protoze by se pomlatily hodiny a data) ale to ti bude asi na nic...
Na USB mozes mat klavesnic kolko chces (skoro) ;D
BTW.: Kolko najviac mysi ste mali pripojenych? Ja som mal tri - a nepouzil som USB ;D 1x PS/2 a 2x seriova :lol:
Ja bych nepotřeboval aby fungovaly obe soucasne. Me staci ze by to slo tak aby sem moch pokazde pracovat na jine aniz bych musel prehazovat na compu PS2 konektory. A neexistuje treba nejaka redukce z ps2 do USB ?
A nestacila by ti skatulka s pepinacem (jednoduche a levne reseni)? Jeste se na to mrknu, jesi by to slo udelat i bez prepinace....Citace:
Původně odeslal Bill4
Tak se na to mrkni please. Jínak ja mam neco jako rozdvojku samotna klavesnice funguje na kazdem vyvodu ale obe uz ani samostatne ne.
Jo a kdyby se nekdo divil na co asi potrebuju obe klavesnice. Tak mam dve GENIUS KB16M a jedna bezdratova. Jenze ta bezdratova kravne ve hrach. Ale zase je dobra kdyz se koukam na film z pc na me TV. A to prehazovani me uz leze na mozek !!
co to znamená, že ti bezdrátová KB kravne. Nějakou bezdrátovou si chci pořídit, tak by mě zajímali tvý zkušenosti, abych nekoupil něco špatnýho. ;)Citace:
Původně odeslal Bill4
To znamená že mam od Geniuse model KB-16M-wireless + krysa NetScroll Wireless. A muj problem je takovy ze pri hrach chvily drzis sipku na zataceni(treba musis vybrat zatacku) a ona mracha najednou prestane reagovat. A to je pro me naprosto neprijatelne. Ani za rok co ji mam sem si nezvyk. Ale myslim ze kdyz si koupis neco od Logitechu tak te tohle te urcite nepotka. Jo a stala me 1800 kc u 100MegaCitace:
Původně odeslal Massaro
A nejni to nahodou infra ? jestli jo, tak to je jasny - to proste nemuze fungovat :wink: , Logitech je radio, ale u toho je zasejc jinej problem - kdyz ji bude mit i souset, tak uvidi to co zrovna pises :-) . Teda ne ze by na to nestacila decentne upravena televize - pak se muzes koukat, kdo co na svym kompu dela. :-D
Ne, je to radio. Myslim ze to pracuje na 27 Mhz vrekvenci.
Ja mel o 1 vic nez ty ;D, ale 1 byla USB -> 2xCOM + 1xPS2 + 1xUSB, ale normalne tam mam jen 2, bracha ma svoji na PS2 (ta moje mu pry nesedi, ani po tom, co jsem na ni vzal pilnik a smirkovy papir a trosku si ji prizpusobil 8)) a ta se i me v DOSu hodi.Citace:
Původně odeslal Rainbow
A já bych zas potřeboval vědět,jestli existuje něco,co mi dovolí používat 1 klávku a 1 myš na 2 PC,aniž bych musel pořád lézt po stůl... ;D
Prepinac. Da sa to kupit v PC obchodoch.
A nevíš z hlavy nějaký?Co si já pamatuju,tak jsem na to nikde nenarazil... :?Citace:
Původně odeslal Rainbow
muheheCitace:
Původně odeslal Tomas
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=20986
Nieco podobne mam, akurat ze prepinac je otocny. Na KB a mys dobre, na monitor nepouzitelne - to som vyriesil vymenou drotov vo vnutri za tieneny kabel a miernym preusporiadanim...