až jak velký procesor de na týhle desce teť mám 1GHz duron můžu výš ???
Printable View
až jak velký procesor de na týhle desce teť mám 1GHz duron můžu výš ???
kLIDNĚ nějaké XPčko. Verze "A" umí normálně AthlonXP. Sice officiálně jen revize 1.3, ale i ty starší. ;)
Duron bez problemov az na 1,3 GHz a samozrejme aj AthlonXP (sice sa tvrdi ze az od rev. 1.3 ale ide to v pohode aj na nizsich rev.)
rek bych ze deska to da tak do 2GHz a mozna i vic - ja tam mam staryho athlona(jeste 0,18mikrom technologie) na 1,6GHz a fpoho . . . 8)
Tak to rad slysim...mam ji doma v druhym kompu...ale dela docela problemy...dost casto se stane, ze zapnu kompa, vetracky se roztoci, disk taky, ale komp nebootuje (ani se nerosviti monitor)...obcas pomuze reset, obcas vytazeni napajeciho kabelu, obcas spravny zatlaceni na desku, obcas Tesla uder :-)...mam takovy dojem, ze asi deska bude nekde trochu zlomena (chtel sem tim rict "castecne preruseny tisteny spoj" :-), a podle toho , jak je prohnuta, tak bud funguje nebo ne...
Jeste sem myslel na nejake suspend-to-ram, nebo cimtovlastnetadeskadisponuje.... , tak sem to myslim vypnul na desce (jumperem), ale nic...nepomohlo...:-(
Nemate nekdo podobny problem? ...teda spis jeho reseni? (krome koupe novy desky, ktera me asi tak jako tak ceka:-( ...)
Tak to je dost slusny vysledok George. Fakt splusneee. Ja stou dosku ked som ju este mal a s ATHLONom 1.4 som tam dal nico mal cez 1600MHz.A ty tam mas z 1GHz na 1.6GHz. COOL :oCitace:
Původně odeslal George
2spy: Durona máš odblokovaného? Mne podobnu chybu spôsobovali zlé staré spoje na L1.
tak to je pohoda ptal sem se na CC a řikali nejde musíš koupit desku s 266 tak sem byl na*ranej
Nene, od vyroby sem na nej nesah..a v predchozi desce chodil naprosto bezproblemu...(ECS K7VTA3 v2)Citace:
Původně odeslal mrba