nechce se mi čist starši thready takže jakou?
uvažuju o pioneer a o teac...hodně lidi tady ma toshu
Printable View
nechce se mi čist starši thready takže jakou?
uvažuju o pioneer a o teac...hodně lidi tady ma toshu
toshiba teac
Tak tak bud Toshibu nebo Teaca...Koupi jedne z nich nic nezkazis...osobne bych sahl po Toshibe, ale to je spis tim ze jednu vlastnim :) a s tim Teacem (DVD) nemam zadne zkusenosti...nicmene lidi tady na foru co si ho poridili si ho chvali :)
Toshibu 1612 nebo novejsi 1712
Nebuď lenoch a pročti si to... ;)Citace:
Původně odeslal joXerus
NEC mi přestal číst (po upgrade firmware na region-free, do té doby super)
Teď mám Panasonic a taky no problem.
-osobne pouzivam Toshibu SD-M1612 a som spokojny, je relativne ticha a zatial precitala vsetko...
-traja znami mali Pioneer (strbinova verzia) a vsetkym uz odisli, bohuzial nieco po roku, takze nemali narok na reklamaciu :(
-alebo Teac, ale ked ja som kupoval, este nebola na trhu :evil:
mám taky Toshibu 1612,čte všechno,ale občas je hlučná trošku,ale nic hrozného,lepší je pak 1712,má menší cache ale je tišší.
Take doporucuji Toshibu,v testech se rada usazuje na spicce a pravem. Jinak mezi DVDckama neni zas nejak moc velky rozdil,co se rychlosti a pristupovych casu tyce.Kvalitnejsi znacky CD-ROM maji ale logicky i dobry DVD. Pokud jde o TEAC,tak to moc nevim,nema moc zkusenosti na poli CD-ROMu.Ale predpokladejme ze bude asi dobra. ALE u vetsiny DVDcek a jejich kvalitu prokaze az cas !! 8) 8) DJ" 8) 8)
Lepsi - ma mensi cache ???Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
lepší v tom že je tišší přesněji,s tou cache,nevím jestli to má nějaký velký význam pro rychlost čtení :)
teac nema zkušenostti na poli cd rom??
heh jakou maj lidi paličku pokud ne plextora??
ta 1712 je prej lepši ale nečte všechny formáty nebo co už si nejsem jistej ale vim že 1612 je v něčem lepšim a tak bych raději bral teaca...tam neni co posrat vyběrem ;D
2Marek: cetl jsem, ze to vadi u prehravani DVD, muze se cukat, protoze nestihne dodavat data :(
2joxerus: Teac taky necte vsechny formaty; M1612 je lepsi jen v te cache
tak jakou teda?? toshu??
To bohuzel neni tak jasny. Pokud chces usetrit cas a necist ostatni thready venocvane tomuto tematu, koukni na tyhle:Citace:
Původně odeslal joXerus
Shrnuti je tady:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=75
a
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=asc&start=105
a
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=asc&start=135
Na techto trech strankach je myslim to podstatne (zkusenosti a testy).
Faktem je, ze the best of now je Toshiba M1612 (prestala se prave prodavat! nahradila ji M1712, kterou prave testuji) a Teac 516E.
to Harry:
No a jak to zatim s tou 1712 vypada?
Sleduj tady:Citace:
Původně odeslal Honza
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=asc&start=165
takže teaca :wink:
8-) Vem tu Toshibu!!! Nic tim nestratiz a kvalitaje taky dost slusna.V testech byva taky nejlepsi,tak ji ber! 8) 8) DJ" 8) 8)
Ten Teac huci AKO KRAVA. Mal som ho na vymenu za Toshibu 1612, ale nemal sancu.Toshiba zostala... Teac odjel...
To sem rad, ze to slysim :)...zlata Toshiba ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Pfff, tak to jsem asi jediny, kdo videl Toshibu, jak necte uplne extra a grabuje jak slimak...
Asi jo, uz jsem to tu kdysi psal, ale kdyz jsem mel par dni Toshibu tak jsem mel moznost mit doma na tyden CDR Teaca 40x a testoval jsem je...to co precetl Teac to precetla i Tosbiba...pak jsem tu mel par dost skrablych CD a Teac ani Toshiba je neprecetli, respektive oba se sekli v urcitych procentech pri instalaci...grabovani taky v poho :)Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
A víte někdo jak je na tom ta Toshiba 1712 s extrakcí audia? Hodně mi na tom záleží. Můj Lite-on LTD163 se sice někdy dostane na konci disku až na 50x, ale zase je hrozně vybíravej na cedecka - někdy třeba v půlce disku stáhne otáčky úplně na minimum. Zkoušel jsem asi deset firmwaru a nic.
Sleduj vyse uvedeny odkaz, kde ji testuji. Pokud napises PRESNY guide, jak bych mel grabovani otestovat, udelam to.Citace:
Původně odeslal BDs
to tady resite porad dokola... docela by me zajimalo co je lepsi ke koupi... ja jsem zatim slysel ze TEAC DVD ma nejaky problemy s ctenim