predem sorry za ot..
chci si koupit novej procak... ma cenu uvazovat o nakupu tohoto na vyse uvedenem pctuning.cz? nebo si mam proste koupit boxe v treba v cc a pujde mi to na 100% taky na 3200+? :oops:
p.s. koupili jste tento procak nekdo tam?
Printable View
predem sorry za ot..
chci si koupit novej procak... ma cenu uvazovat o nakupu tohoto na vyse uvedenem pctuning.cz? nebo si mam proste koupit boxe v treba v cc a pujde mi to na 100% taky na 3200+? :oops:
p.s. koupili jste tento procak nekdo tam?
No ono to je tak ze na 100 percent nemas nikdy nic iste...ono to mozu oni skusat na jednej doske a na urcitej zostave....ty to das do inej dosky s inymi komponentami a uz to takto taktovat nemusi ist (ale aj moze).
Ide hlavne o tu 100 percentnu istotu... :roll:
na pctuning.cz pisou ze:Citace:
Původně odeslal GABO
procesory se testují na deskách Abit NF7-S a Epox s KT600. - (ten mam)
pouzivaji Zalman 7000Cu - (coz je divne protoze ten se na epox s kt600 neda dat protoze nema diry)
ze jsou to série AQZFA, AQZEA. Úspěšnost je asi 20-25%
Procesor běží na 200x11 při zvednutí napětí o 0,075-0,1V. Deska použitá k testování je Abit NF7-S a Epox 8RDA3+
??? ???
pokud chces rychlejsi CPU se 100% jistotou - tak si kup rychlejsi model - na tom neni co resit. Pokud ti nekde nabidnou nejakou serii - muzes se tu na ni poptat. Napr. ty AQZEA - tu jsem dostal ja v CC - a i podle cpudatabase.com jsou to pekne kousky... mozna by se ti vyplatilo koupit uz odzkouseny CPU od nekoho tady na diskuzi, popr. kdyby ti nekdo nechal vyzkouset z x kousku - protoze 100% jistotu pretaktovani nemuzes nkdy mit...
prave ze oni tvrdi ze jim to bezi na 3200+ a za cenu o cca 300 kc vyssiCitace:
Původně odeslal Lukas L.
tak co resis? kup ho a pokud na 3200+ nepojede, tak bud zadej o navraceni rozdilu anebo o vraceni penez kvuli nesplneni inzerovanych hodnot.Citace:
Původně odeslal mokus
mas recht...Citace:
Původně odeslal mISHA
Ono navíc 3200+ není žádná bomba, že - asi nemají moc problém najít procesory, které to splňují ???
myslis?Citace:
Původně odeslal jan555
chtelo by to asi udelat nejakou anketu komu se povedlo locknuty 2500+ hodit na 3200+... co admini, co vy na to?
no nevim, ja mel v ruce jen jednu b2500+ nahodne vybranou ( objednanou ve velkoobchode bez parametru ) a na 3200+ sla bez problemu.Citace:
Původně odeslal mokus
a co vy ostatni?Citace:
Původně odeslal mISHA
ja mam nastesti oteverenej :-) AQZEA 0333RPMW nejvic se mi s nim zatim povedlo 2400MHz na 1.775V do DOSu :-))) ale to uz vazne box chladic nema sanci...
no já měl taky štěstí na odemčený procák a v klidku jede na 200MHz FBS :wink:
Ja mam jeden z prvych Bartonov ked sa na SK zacali predavat a koncim pri 1.775V na 2100Mhz (200*10.5). Ale ako pisem, bol uz velmi davno kupovany.
Byl sem uz i 2388 pri 1,775V ale ty typloty sou svine. zatim jedu pri 2333/1,75V a primestable 14hodin (realne se do toho dava 1,71-1,73V)
serie je naka divna AQZFA0351RPMW tusim ale nevim ci sem to precetl spravne :)
je z pctuningu jako pass3200+..osobne si myslim, ze rozhodne dostanes lepsi kousek nez kdyz koupis ve velkoobchode, protoze tady je uz aspon na neco testujou (2200MHz)..sice nemusi jit vys, ale muze..rozhodne za ty +250kc mas pravdepodobnost vetsi
zatial som mal v rukach tri locknute bartony z toh jeden siel maximalne na 2000-2100MHz a druhe dve az do 2400-2500@1,85-1,9V ten ktory mam ide primestable 2450@1,85V
Já mam superlocked AQZFA 0405UPMW a na 3200+ se nedostanu. FSB max 190 a to jeste s 1.825V.
Já mam superlocked AQZFA 0405UPMW a na 3200+ se nedostanu. FSB max 190 a to jeste s 1.825V.
Ja mam z pctuning CPU ktere jsem koupil jako obycejny 2500+ ne zadny 2500+ pass 3200+,a funguje perfektne na 210x11 pri 1.825V.Jinak ho provozuju na 200x11 absolutne bez problemu na 1.75V.
navic pry jsou ty pass 3200+ z pctuning.cz z nebox verzi, ktere by pry meli byt horsi nez boxovane viz thready o wafferech...
ten muj byl NEBOX.
muj take. ( co pak s tim debilnim chladicem? )
ja osobne jsem to koupil z PCtunningu a musim rict ze jsem spokojen.
procak uz byl ze zamknute serie a jede mi 11*2100 cili 3300+ na 1.8 V stabilne...topi s aerocoolerLight na minimum 60 a na max otacek 55 stupnu Burn
zkousel jsi ho dostat na 220 fsb? ja ho tam nemuzu dokopat, 210 mi jde Ok, pameti me asi nebrzdi pac i kdyz e dam asynchronne na jeji default frekvenci tak stejne komp nenajede...Citace:
Původně odeslal DeAcoN[MG
Az tak debilny ten chladic neni, i ked su minimalne 2 verzie tych chladicov co som videl a ja osobne som ho rubol na GPU. Sorry za OT.Citace:
Původně odeslal mISHA