po zapnutí mě asi 10 minut trvá než se obraz roztáhne úplně do kraje, jinak je tam cca 2 cm mezera, po zahřátí už jede normálně, nemáte s tím taky někdo problémy, nezkoušeli jste to reklamovat?
Printable View
po zapnutí mě asi 10 minut trvá než se obraz roztáhne úplně do kraje, jinak je tam cca 2 cm mezera, po zahřátí už jede normálně, nemáte s tím taky někdo problémy, nezkoušeli jste to reklamovat?
to je běžný, u crt monitorů se obraz cca půl hodiny stabilizuje, teprve potom je rozumný hrát si s nastavením - mrkni se do manuálu, pravděpodobně to tam najdeš....
Doufám, že jsi se upsal a měls na mysli 2mm mezera - 2cm bych reklamoval ihned. U mne to dělá taky ty 2mm, budeš se s tím muset smířit nebo si koupit 3x dražší monitor EIZO.
ne-e je to 1 cm na každé straně, to už mě moc normální nepříjde
jestli je to AOC 15", co máš v podpise, pak je to možná přiměřený jeho kvalitě - Napiš o něm víc info.
Dříve to nedělal, nebo to dělal vždy?
v předmětu je napsaný ADI P950 :roll: - k tomu má 15"AOC hoooooodně daleko ;D
ajajaj, snad nedostanu slepejše ;DCitace:
Původně odeslal Lada Kolar
Dělá to ten monitor od narození, nebo začal zlobit až po nějaké době?
Dva cm je docela dost :eek: ... Ja mam tydle monitory dva a jeden dela tak 2mm a druhej ani ne 1mm ... Napis do ADI servisu, sou docela vstricny ;) ...
Přinejmenším Kulkoni ano. Dokonce u většiny prodejů ADI monitorů je papír na dopravu zdarma ke Kulkoni pro případ reklamace.Citace:
Původně odeslal Bobrik
začal to dělat až tak po pul roce, na servis ADI ale někdo dost nadava, no zkusím ho reklamovat a uvidím
Tohle ti v žádním případě neuznaj.Tohle dělá skoro každy monitor.Mam Hyundai IQ q995 a Aoc 7klr a dělaji to oba i kdyz Aoc trochu vic a trvá mu to taky déle než se roztahne do idealního režimu.
tak se nějak dohodněte jestli mi to vezmou nebo ne, nereklamoval už tohle někdo??