zdravicko, ma smysl tenhle upgrade? Projevi se to nejak ve vykonu a jak moc. Dik za radu.
Printable View
zdravicko, ma smysl tenhle upgrade? Projevi se to nejak ve vykonu a jak moc. Dik za radu.
no nejaky narust vykonu tam bude (o neco vetsi MHz, vetsi FSB, vetsi cache [ktera ti vykon nezvedne :) ])... zalezi kolik do toho budes muset zainvestovat... ja sem pred necelym rokem taky menil XP1700@2400 za bartona 2500@3200 :D ...ale bylo to spise kvuli te cache u ktere se posleze ukazalo, ze je tam skoro na nic :lol:
no chlapáci, teď jsem měnil svého bartona 2500+ odemčeného za 2700+ T-bred myslel jsem, že bude LOCK, ale jaké bylo mé překvapení když nebyl!!! Běžím stabilně na tom, co mám v podpise!!! Kupován před týdnem v CC kdyby to někoho zajímalo... :-)
ci takyyyyyyy :-o
vzhledem k tomu, ze ma pretaktovane cpu na 200 sbernici, tak pokud mu ten barton nepujde taky pretaktovat na 200, bude na tom naopak hur :) pokud pujde, tak pojede 11x200 a ziska 200MHz a 256kB cache navic.. smysl to asi ma jen pokud castka vlozena do takove vymeny je minimalni, idealne rovna nule :)Citace:
Původně odeslal Warlord