LG (záruka 3 roky)
19" LG F900P Flatron, 1600x1200@85Hz, 0.24mm, 107kHz, plochá obrazovka, TCO99, USB
za necelých 10000,-
co rikate na tenhle monitor? ma ho nekdo? chtel bych ho koupit, ale jeste nejsu rozhodnuty:/
Printable View
LG (záruka 3 roky)
19" LG F900P Flatron, 1600x1200@85Hz, 0.24mm, 107kHz, plochá obrazovka, TCO99, USB
za necelých 10000,-
co rikate na tenhle monitor? ma ho nekdo? chtel bych ho koupit, ale jeste nejsu rozhodnuty:/
Zkus pouzit vyhledavani starsich prispevku, je jich tady necekane dost a odpovedi na tvou otazku tam najdes...Citace:
Původně odeslal Shankar
edit: a zkus si vyhledat i F700...tam je taky par zajimavych postrehu...
nic sem nenasel :?
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...ighlight=f900p
ja osobne muzu doporucit. na druhou stranu reakce jinych nejsou nejlepsi...
btw: normalni cena je jen malo nad 9000Kc
To si snad delas srandu, ne ?? Dej si hledat slovo "F900", "F700" a "F900P" ...najde ti toho plno, zvlast toho posledniho slova (proto nedavam linky, je jich moc). A hledej jen v Monitory...Citace:
Původně odeslal Shankar
2admin/moderator: co takhle udelat navod na pouziti "Hledat" :wink:
to mam uz projdene, prevazne se psalo otom, ze zalezi na kuse, coz je dost blbe:/ ale taky se psalo otom, ze uz sa nedaju sehnat v CR.... takze proc me odkazujes na stare diskuze???? stacilo napsat toto co ja ted... :-(Citace:
Původně odeslal Petrt
spatne jsi pochopil to s tim "nedanim sehnat". Nedali se sehnat v te dobe (tusim nekdy pred vanoci), tekda se koupit daji v pohode. A vse co jsi si precetl o kvalitach toho monitoru plati, tak proc bych to mel psat vsechno znova ?Citace:
Původně odeslal Shankar
hmm tady je dalsi nedorozumeni koukni sem na tento linkCitace:
Původně odeslal Petrt
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26256
>nemaj na sklade:/
nemusel si to sem psat vsechno znova co sem se docet ve starsich prispevcich - stejne sem se tam nedozvedel zkusenosti - detailnejsi, spis se tam psalo ze fakt zalezi na kuse - muzes prej natrefit na nekterej, ktery muzes hned odvezt zpatky, jinej je OK..... a psali tam jeste jen parametry, ktere si zjistis kdekoliv v nejakem on-line obchode:/
Citace:
Původně odeslal daso
kdyz doporucujes, takze chapu to tak ze na nem pracujes, muzu se zeptat naco ten monitor pouzivas??? chtel bych totiz vedet jak si stoji v DTP ci CAD grafice...
F900P se mi zda jako sqvelej monitor, dokonce bych aj asi nekupoval Samsung SyncMaster 19" 959NF a koupil bych si radeji F900P, ale potreboval bych vazne vedet zkusenosti nekoho kdo na tomto monitoru delej pracuje..... :?
ja na tom delam uz cca 8 mesicu, svoje postrehy jsem psal ve starsich threadech. Opravdu netusim co jeste by jsi chtel vedet. DTP nedelam a na CAD si nestezuju.Citace:
Původně odeslal Shankar
taky ho uz nejakou dobu vlastnim, asi 10 mesicu a je fakt v pohode, za tu cenu asi bezkonkuencni. nejsem zadny profesional ale kdrome geometrie, ktera se da za chvilinku vyladit je to bezvadnej monitor!
Tak tenhle monitor sem koupil pred rokem brachovi a blahove se domnival, ze to bude lepsi nez hyundai. Skutecnost je takova, ze hyundai je furt vostrej jako britva a to zk...ny LG je v rozich totalne rozjety - rozmazany, konvergence v prdeli. A ten roh nejsou 2 cm od kraje ale tak zhruba 5 az 6 cm. Dela mu to v hornim a dolnim levym rohu. Doladit to nejde. Co se tyce geometrie, tak ta je v poradku. Uz bych to domu nechtel.
u LG je to kus od kusu, pokud mas stesti tak je to parada, jinak des :?
Zdravím všechny,
taky bych se rád zapojil do diskuse,protože již přes 12 měsíců používám tenhle CRT. Dle mého názoru je to "dobrý" monitor-velmi průhledné a jasné menu,usb vstup na zadní straně(pro mou Logitech optical mouse) a BNC konektory. Na druhé straně musím zdůraznit, že i když jsem velice spokojen s obrazem, ten mi z času na čas blbne. Nevím jestli to není mým zdrojem :?: (je toho na něj už asi moc), který je sice 350W, no kdo ví jak je to skvalitou provedení. Tenhle měsíc sedlám na Enermax 465 ;D ,který jak doufám přinese odstranění tohohle problému. Jinak řečeno,jsem s LG 900P moc spokojenej-jde tiše,zatím žádný problémy a moc hezký dizajn.
Ja jsem za něj vycáloval 16500Sk jako za žhavou novinku,tak za těch 10K je toho hoden. Neváhej, kup si. Nebudeš litovat.
Saťo
co ma spolecneho pocitacovej zdroj a monitor ?? I kdyby jsi mel zapojenej monitor do zdroje (nemam to tak), tak prece zdroj na to nehraje roli.Citace:
Původně odeslal sato