Kterou si mam koupit???
Potřeboval bych vědět,která je lepší na hry a na poslech hudby.
A nebo mi poradte kartu,která je nejlepší na hry a poslech hudby do 1000Kč
Díkes
Printable View
Kterou si mam koupit???
Potřeboval bych vědět,která je lepší na hry a na poslech hudby.
A nebo mi poradte kartu,která je nejlepší na hry a poslech hudby do 1000Kč
Díkes
Z těch dvou na hry (koneckonců i na poslech hudby) ber určitě SB Live!Citace:
Původně odeslal Speed-y
(Theatre X-Treme 5.1 - mám teď, nebýt to výhodnej kauf za 150Kč ...
výhodou je jen FMrádio - tedy pokud ho chceš :wink: )
Na hry asi :arrow: SB Live, na hudbu a DVD :arrow: Mediaforte.
jednoznacne ten Blaster media som mal je v pohode ale ovladace su shitne a nove uz hadam nikdy nebudu.a radioa stoji za nic:)a eax nesiel v kazdej hre.asi takCitace:
Původně odeslal Speed-y
Jedine SB Live. Media Forte naprosto nepoužitelný, smejd shit největší.
Bohužel mám doma ale nepoužívám ???
ja si nemôžem na MediaForte sťažovať, zvuk je úplne čistý, používam ovládače od Theatrixu.Citace:
Původně odeslal port777
Já taky na Mediaforte nemůžu říct špatné slova mám teda jenom Quad Xtreme. Je pravda, že nevý ovladače nejsou a ty pod XP nejsou moc dodělaný. Mám nainstalovaná Win ME a pod těma pařim. Musim říct, že za těch 5 let mi v každý hře šel zvuk naprosto v pohodě. Akorát u Vietcongu to trochu blbo, ale změna nastavení to vyřešila. Pak je občas problém u dema Farcry, ale nezkoušel jsem si pohrát s nastavením. A nejsou problémy s instalací ovladčů jako u Live!: :-)Citace:
Původně odeslal Wizzard
mal so media a vymenil som za live! a live je o dost lepsi.A to ani nehovorim ze na mediaforte som vobec nemal XP ovladace, takze som nemal pod XP poriadne ani zvuk(dokonca neviem ci su doteraz uz nejake hotove).
Chlape styď se :wink:, stačí mrknout na http://mediaforte.com.sgCitace:
Původně odeslal Marek
http://mediaforte.com.sg/Drivers/SF2...WIN2000_XP.zip
Taky jsem mel quad x-treme a pak live5.1. Ta lajvka je lepsi na hry a zvuk myslim ze neni velky rozdil a ta quad x-treme ma navic FM tuner.
Rozhodni se podle toho co chces.
Jo jo pěkný, jedinou chybou je že ty ovladače jsou z roku 2001.
Takze uz moc použitelný nebudou. Vlastní zkušenost skušenost :-)
Citace:
Původně odeslal Hasich
Ovládačov pre WinXP je pre MediaForte celá rada, a určite sú lepšie ako tie pre Win9x, pretože v XP tá karta podporuje prehrávanie viac zvukov naraz, má ešte čistejší zvuk a viac možností nastavenia.Citace:
Původně odeslal wolfstone
ked som ju mal tak pod WinXP ovladace od Abitu /AU10/ + radiator a uplne bez problemov
Mohl bys sem hodil nějké linky na ty ovladače? DíkyCitace:
Původně odeslal Wizzard
skúsim ich nájsť, totiž linky som našiel na tomto fóre :!:
Nemam sa zaco, ja som nemal 5,1 ale 4.0 (to ma asi aj uplne iny cip?,takze vlastne ja nehovorim o tej co vy, moznoze je tato uz lepsia ko live,pochybujem)a v dobe ked som ju mal(co bolo dost davno) sa nedali aj niekolko mesiacov po uvedeni Xpciek zohnat slusne drivery zatial co na creative boli hned.Citace:
Původně odeslal Hasich
P.S.:ak chcete zvukovku kupte si fortisimo 3.