-
GTA 3 a V3
Hosi sorry ze vas stim otravuju, ale porat mi to nefaka. Geometry Asist mam vypnutej zkousel sem mnoho ovladacu ale vysledek stejnej ->po chvili zatuh.
Nemate nekdo nejakou adresu na ovladace pod kterima to na 100% frci?
Nekomu to tady na V3 valilo.
Dik :evil: :evil:
-
Prvně tady napiš jaké drivery používáš.
-
Nekde tady jsem cetl ze to frci se starejma 1.04 zkousel sem original 1.07
Od 3dfxComunity 1.08 Beta, nejaky omegadrivers asi 1.09 Taky nejaka beta
Mozna i nejaky jiny jen si to uz nepamatuji. :-o :-o
-
-
No rad bych to vyzkousel jenze nevim kde je najit na voodoo files nejsou google taky nic nenasel kdyztak napis link dik. 8-) 8-) 8-)
-
než bych našel ten odkaz,tak Ti to raději pošlu poštou ;D
-
Kolik to ma mega jestli to pujde tak mi to posli na neci@seznam.cz ja si to stahnu u kamosa Dik moc.
-
už to posílám,má to 2,1 Mb
-
Mozes prosimta aj mne poslat ten driver ak je na Win XP pre mojho kamosa?? bol by velmi rad,, adresa milan_klco@post.cz diky moc
-
jaj vsimol som si medzi milan a klco to je ako vidis moje meno bez makcena na c, ale ma to byt zobrazene spojene takouto ciarkou _ diky takze asi takto milan_klco , diky za pochopenie :wink:
-
ty drivery jsou jenom pro W98 :-o
Ale ať si stáhne Amigamerlin 2.5 z voodoofiles.com 8)
-
No kdyz si vemu jak sem se s tema ovladacema trapil a kolik sem jich postahoval tak bych raci doporucil kamosovi at zacne hrat neco jineho :-) Stejne mi to treba po 20-ti minutach nakonec spadlo :-)
-
GTA III
Voodoo 3
Windows 9x
Treiber: 1.07
Einstellungen: Das Programm 3D Analyzer wird benötigt. Dort muss man „force SW T&L“ und „emulate other DX8.1 caps“ aktivieren. Im Spiel muss „unschärfe FX“ deaktiviert werden.
Windows 2000/XP
Treiber: 1.04
Einstellungen: Das Programm 3D Analyzer wird benötigt. Dort muss man „force SW T&L“ und „emulate other DX8.1 caps“ aktivieren. Im Spiel muss „unschärfe FX“ deaktiviert werden
-
Takže Amegamerlin i 3Dfxunderground mají stejnou verzi knihoven pro D3D :o
Voodoo Series DirectX(r) Driver Version: 4.12.01.0666
-
No Katoo je to zajimavy, ale nechtel by to nekdo prelozit, vubec nevim co je tam napsany, jen ze jedno je pro win 9x a druhy pro 2000/xp :-) Takze prelozte mi to pro ty XPcka :-)
-
Treiber: znamená verzi driverů
čili zjednodušeně napsáno: pokud tam je 1.07 zanamená to drivery 1.07.00 :)
po německu neumím,ale poznal jsem to podle té verze 8-)
-
Hmm tak ver tomu nebo ne, ale to ze treiber bude naka ta verze driveru sem taky vcelku pochopil, no a pro jake je to Wokna sem taky poznal, ale to pod tim sem uz jaksi nepocopil :-)
-
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tak to řeknu hned :lol: :lol: :lol:
promiň :oops: :oops:
zkusím z toho něco vyluštit a použiji přitom
své tele-tele schopnosti ;D ;D ;D
-
No tak ty drivery od Katoo stejne nefakaji a uz nevim co stim asi nova grafika -> ATI 8500 Pro :( :( :( :( :(
-
No jeste potrebujes k tem driverum nakej patch, myslim ze snad byl na voodoofiles, ale nevim, snim to chodilo stabilne nekdy i hodinu :-)))
-
a nemate ten patch nekdo na disku ze by jste mi ho poslali mailem kdyby to slo
-
Už ho tlačím přes modem na Tvůj e-mail 8)
-
No ja ho taky nekde mam :-) A docela by mi zajimalo kterej to je :-) To jefakt hnus kdyz si vemu co sem stahoval ovladacu po telefonim modemu kvuli tomu V3 :- :lol:
-
-
Nic proti vam hosi ale ten patch stejne nepomohl jen co sem se rozjel s autem tak se to "Nechutne" seklo :oops: :oops: :oops: