Má to logiku (rekl.rad CC)
Caute, procital jsem reklamacni rad v CC a prislo mi,ze clovek co pise reklamace bud nema rozum a nebo neumi cist a nebo oboje dohromady, protoze vychazi-li z obc.zak. tak prece logicky nemuze psat:
Na zboží, které už není v našem ceníku běží lhůta která je maximálně 30 kalendářních dní ode dne převzetí zboží. Jedná-li se o zboží pro Vás důležité, můžeme zapůjčit jinou komponentu po dobu reklamace za těchto podmínek:
za zápůjčku zboží si účtujeme poplatek 5 % z ceny zapůjčeného zboží, který se platí předem
zapůjčit lze jen standardní komponentu a nemusí se jednat o adekvátní náhradu za reklamovaný výrobek.
zapůjčená věc Vám bude vyfakturována a při vrácení Vám bude vystaven dobropis za aktuální cenu v době vrácení zboží, pokud bude cena zboží nižší než v době půjčení
Nevznika mi v tu chvili nahodou nejaky naklad (pujcovne a pokles ceny) souvisejici s reklmaci, ten naklad mi fakturuje primo CC... Jenze to neni muj naklad, ale CC mi ho musi proplatit... fakt docela sila a zbytecny papirovani a zajimalo by mne, ktery logik pise rekl rady
Zteni zdar