jak vytvořit ikonku na webu aby mi někdo mohl kliknutím na odkaz z mojeho icq čisla, mohl ihned napsat..
nějak mi to nejde...
Jaký icq je nej.?
Printable View
jak vytvořit ikonku na webu aby mi někdo mohl kliknutím na odkaz z mojeho icq čisla, mohl ihned napsat..
nějak mi to nejde...
Jaký icq je nej.?
Na stránkách www.icq.com v sekci Web Tools, Online-Message Panel http://www.icq.com/panels/messagepanel/. Ten se dá upravit a funguje.
Jestli máš na mysli, aby se mu otevřelo ICQ, pokud ho má nainstalované, pak je odkaz následující: http://web.icq.com/whitepages/messag...action=message - zde na mě.
Používám ICQ 2003a build #3800 spolu s ICQ Plus 3.5 - odstraní reklamy. Pokud máte tip na ICQ klienta bez reklam a systémově minimálně náročného, sem s ním. Žádné fičury nepotřebuji, jen psaní zpráv.
Miranda ... bez reklam a rychlejsi uz to nebude
Trilian 2.0 pro spokojenost. Miranda je taky hodne fajn.
ICQ 2003 (patched by ven000m) a moc s tim spokojenej nejsem. Brzy ten kram vymenim
ICQ Lite Build 1302 NoAds
ICQ 2003a Build #3800 & ICQ Plus 3.5 .... nic extra ale zatim mi vyhovuje nejvic ze vsech.
btw:zkusil jsem Mirandu,jelikoz je s n mnoho lidi spokojeno ale k nicemu.Nenadchla me ani trochu,celkove pomalejsi nez ICQ pri odesilani a nekolikrat za sebou mi spadla.Proste mi v kompu moc dlouho nevydrzela.
ICQ 2003b Build#3916. Miranda mi připadá zbytečně složitá.
BTW nefšim sem si, že by mi ICQ jakkoliv zatěžovalo systém.
Trillian 0.84g, zvladne ICQ aj IRC ktore potrebujem, ma prijemne ovladanie a so skinom MyXP aj vzhlad, Miranda mi nesadla velmi ovladanim...
tak se koukni do tasku kolik ti bere pameti..myslim ze se budes divit..Citace:
Původně odeslal Buddha
doporucuju mirandu,mala ale sikovna(po doinstalovani 20pluginu,velmi sikovna)
Nejlepší je SIM (http://sim-icq.sourceforge.net/)
Pouzival jsem klasicky ICQ, ale tedka mam Mirandu a ta je fakt podstatne lepsi.
ja sel pres mirandapack k mirande...ted hlavne kvuli tomu ze to bezi ve skole a mam v tom jeste MSN...
Složitá?? Jednodušší už to asi nebude :-o.Citace:
Původně odeslal Buddha
Nevšim? Try Ctrl+Alt+Del. Zobraz si sloupce Využití paměti a
Velikost VP a porovnej s Mirandou. Měl jsem ICQ 2003 a bralo 5/18 MB, Miranda 0.4/4MB. Uvidím, jak se mi osvědčí. Alerty, float a ikony jsem vyřešil doplňky. Nic víc nepotřebuju.
Trillian berie 13MB, ale myslim ze je to pri dnesnych mnozstvach RAM vcelku irelevantne. Komu sa zda Miranda zbytocne zlozita nech skusit Trillian. Vsetko ma v sebe zabudovane a netreba stahovat milion plug-inov i ked bych odporucil stiahnut aspon 1 vec, ten zmienovany skin MyXP...Citace:
Původně odeslal Nikolas
ja pouzivam mirandu a sem spokojenej. i kdyz pravda je, ze obcas dost dlouho trva odeslani zpravy. co se tyce vyuziti pameti, cim min bere tim lip, zvlast kdyz je to jen doplnek a vetsinou neco delam a pri tom pouzivam icq, takze pamet se hodi. reknu vam, ze me s 256 MB ramky a winXP je mnohem prijemnejsi sezrat 800kB nez 13MB ;D
ten Trilian je lepší používat verzi Pro a nebo Basic ?? (jde mi jen o základní funkce).