Majitelia Epoxou s nFOrce 2 ako ste spokojny zo zvukom .
Potreboval by som nejake porovnania ako fachči zvukovečka v hrach, ake ma drivre a pod.
Ďakujem
Printable View
Majitelia Epoxou s nFOrce 2 ako ste spokojny zo zvukom .
Potreboval by som nejake porovnania ako fachči zvukovečka v hrach, ake ma drivre a pod.
Ďakujem
V patek stkam tuhle desku do PC. Tak az budu mit vse vyzkouseno (cca 5dni) tak to sem hodim.
co se tyce kvality analogovych vystupu, tak ta bude stejna jako ALC650, protoze jako codec je tam ALC650 :wink: ta zvukovka je uzasna z uplne jinejch duvodu.. umi hardwarove enkodovat jakykoliv multikanalovy zvuk treba co je v hrach do AC3 streamu, ten pichnes do digitalniho receiveru a prozenes to jeho profi D/A prevodnikama, o tom je zvuk v nForce..
ale vieš čo sa mi zda podozrive že CHAINTECH použiva u nforce 2 čip CMI8738 !!!!Citace:
Původně odeslal Glassman
Tak uz jsem to trochu vyzkousel, ale jeste ne moc. Mam PC napojeny na stereoreproduktory, takze prostorovej zvuk moc nevyzkousim. Jinak se mi nejevi moc velkej rozdil mezi audigy a nforce. Ovladace jsou taky celkem fajn a ani se mi zvukovky v PC moc nehadaj (BSOD jsem ale uz 1 videl:-). Zatizeni prociku je na nforce znatelne mensi tak o 1/3 (jak kde) ale to si nemyslim ze je tak podstatne (2 oproti 3 procentum). V tech hrach to jeste vyzkousim a napisu.
PS: Az se financne vzpamatuju z koupe noveho PC tak musim koupit novou bednu(ted musim mit vyndanej zdroj aby se to tam veslo:-) ) a pridavnou kartu s optickym vstupem vystupem.