Mám takový problém, před malou chvílí jsem zjistil že se mi vůbec netočí větráček na Kyru. Napadlo mě to trochu promazat, ale nechci riskovat....A chtěl jsem se otázat jaké jsou s tímto problémem zkušenosti. A jestli to mám reklamovat...
Printable View
Mám takový problém, před malou chvílí jsem zjistil že se mi vůbec netočí větráček na Kyru. Napadlo mě to trochu promazat, ale nechci riskovat....A chtěl jsem se otázat jaké jsou s tímto problémem zkušenosti. A jestli to mám reklamovat...
no, na reklamaci to mozna je ale ja uz davno nemam na Kyru originalni vetracek :-)
vzhledem k tomu ze je tam pridelanej tou sponou neni problem na to dat jakejkoli chladic s vetrakem. na default to jede i s vetsim pasivem :-)
promazat to muzes, nejakym hodne ridkym olejem ( silikon ) jenom kapku zespoda na tu osicku, pokud nepomuze tak smula.
Fsechny vetracky normalne mazu olejem urcenym pro sici stroje a jizdni kola ... zatim naprosto bez problemu ...
Nojo vetracky na grafikach, jeste jsem nemel grafiku aby mi u ni nezacal vrcet vetrak, je pardon mel S3 trio 4MB :-), no nic ja uz jsem ho mazal asi 5X a pomohlo WD-čko nebo taky dobra je vazelina
No já jak jsem to četl, tak nějaký olej stačí. Tak jsem našel na kolejích jen rostliný olej, dal jsem tam jen trošku a fučí to o něco víc. Řekl bych tak o 500 otáček za minutu. Aj to trochu fučí.....Musím ale najít něco lepšího...
rastlinny po case stuhne a zacne smrdiet.
Reklamovat grafiku, preto, ze si doma neutierate prax a nevysavate... to potom mozes reklamovat rifle preto, ze sa zaspinili....
Specialitka ;D
Pouzivam synteticky olej na retaze motoriek. Nevysycha, nikdy nekvapka, velmi silne sa drzi povrchu. Vetracik z pentia ktory vibroval a zastavoval sa rok bezi ako pridavne vetranie harddisku. A bezhlucne (na 5V).
Ja na Kyro II pridelal 4cm vysoky pasiv, na ktery trochu fouka ventilator v bocnici. Kyro zatim nepretaktovavam, tak je to v poho 8)
Chtěl bych dát na Kyro lepší chladič. Odďelával jste někdo větrák z kyra do Inna3d? Čím byl přidělanej a jak šel dolů?
jo voddelaval sem presne z kyra vod inna3d. De to strasne blbe . Ten chladic sem na podel rozrizl a pak sem chytil tu pulku do klesti a sroloval sem ju z toho jak dyz se votviraj sardinky. Zkus to dat do mrazaku , trebas to pude lip.
dyz tak mrkni sem jak to u me ted vypada
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=2567&start=15
Móóó pěkný. Chtěl bych se o něco takovýho taky pokusit, ale nevím jak přidělat ten velkej chladič. Nemám moc důvěru k lepení sekunďákem. Ještě bych potřeboval sehnat nějaký pěkný malý pasivy.
toz velky heatsink je tam prichyceny skrze dva srouby. Vedle cipu sou diry- uz od vyroby :wink: .
lepit sekundakem nedoporucuju vubec. Ty pasivky na pameti sem tak puvodne pridelal akorat sem to stihl nafotit a pak upadly. Staci do toho drcnout a je to pryc.¨Tedka to mam nalepeny tmelem silikonovym a je to much better. Spoj je pruznej a drzi to vcelku fest. Akorat to dyl schne.
Co se tyce malych pasivu tak ty si muzes narezat z velkych :-)
btw na pametech vubec byt nemusi, vubec nepomahaj jelikoz pameti zde vubec nehrejou, jediny kde to pomuze je z druhy strany na jadro.
No mě to šlo naprosto v pohodě. Vyndal jsem GK, ten aktiv je tam přichycenej takovejma umělejma zmetkama. Potom normálně sundáš nálepku na větráčku, vydloubneš pojistku, vyčistíš, promažeš a hotovo.
Bylo to u Hercules 3DP 4000 XT.
Tak jsem včera koukal jak je ten fan přidělanej. Je to přilepený a to děsným způsobem, že je přilepená tak polovina chipu :-( . Přitom větrák i karta mají díry skrs který by se to dalo pěkně přidělat i bez lepení. Koupím nějakej pěknej větráček tak na 500 celera a chytím ho tam na ty díry.
tak tak ... pitome inno3d
nejen ze do karty implantuje super romzmazany obraz
ale ani si nevsimnou tech der a chladic tam nalepi nejakymzajebanymlepidlemcovubecnejdedolu :roll:
no ja som si poriadil hercules 4500 a tam ten chladic ide dolu v pohode, kedze je na spone, rozmyslam ako tam prirobim pasiv, asi najlepsie budu fakt tie sroby skrz :) ten mini vetracik s este viacej mini plieskom je aj tak k h.vnu :)Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
MadCap
P.S.> btw tvoja uprava RuleZ .. este lepsie je to video o vrtani ten TNT :)
dikec :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
jake video?
Tak se ten chladič podařilo sundat. Byl naštěstí přilepenej opravdu jen z půlky. Použil jsem šroubovák a starej kupón. Jednou jsem zabral a odlitlo to i s lepidlem. takže na chipu skoro nic nezůstalo. Teď je tam našroubovanej pasiv asi 3cm vysokej a na něm větrák 5x5 na 5V a pohoda :lol: