Asi před týdnem mi začal blbnout zvuk! Chvíli to hraje potichu chvíli nahlas a když otáčim s volume tak to děla taky! :-( Neví někdo co s tim je? Mam takový podezření že to dělá ovladač hlasitosti na kablýku.
Printable View
Asi před týdnem mi začal blbnout zvuk! Chvíli to hraje potichu chvíli nahlas a když otáčim s volume tak to děla taky! :-( Neví někdo co s tim je? Mam takový podezření že to dělá ovladač hlasitosti na kablýku.
vem jě k někomu jinému nebo si pujč jiný PC abys vyzkoušel zda není chyba ve zvukovce...Nevím proč by to mělo být v kabíku ovládání hlasitost, vždyť se s ním nehejbe...tak nemůže být rozlámaný... Pšíš vše rozpoj a znovu připoj..a zkus ten jinek komp :-) Mě fachaj OK ;D
Je p.o.s.r.a.n.e.j ten ovladac.Znama vec.Dela to hodne lidem.Me taky >:ECitace:
Původně odeslal Dragon
že by to soudruzi vyrobili tak špatně ?? :evil: To se mi nezdá..dej vědět čím to bylo :wink:
Vyzkoušel sem to přes rádio a dělá to to samí :? Kabely sem vyměnil a nepomohlo to! Holt s tim pudu asi na reklamaci. Což se mi moc nechce, ale asi nic jinýho mi nezbyde!
Zober ten ovladac na trom kabliku rozober ho a vycisti niecim napr. technickym benzinom alebo liehom a mal by ist ....
Asi je iba spinavy . :idea:
Je to tim ovaladacem. Me to dela taky. 2 mesice po zaruce
sorry že to vytahuju, ale začalo mi to dělat taky...zvuk občas začne zesilovat/zeslabovat a při zapínání repro jakoby postupně nabíhaly - prostě než uslyším nějaké bassy, chvíli to trvá...zvukovkou ani softwarem to není - se sluchadly to nedělá....vyřešil to někdo nějak? Repro nemám v záruce, takže reklamace nepřipadá v úvahu...