Dneska se mi nějak zasraly windows a to tak,že při startu počítače najede windows rychle jen po obrazovku ,Vítejte, atam se to na 4minuty sekne.Až pak to zase šlape. Costím? Ještě včera to bylo v pohodě
Printable View
Dneska se mi nějak zasraly windows a to tak,že při startu počítače najede windows rychle jen po obrazovku ,Vítejte, atam se to na 4minuty sekne.Až pak to zase šlape. Costím? Ještě včera to bylo v pohodě
jo tak tady ti pomuze jenom jedno!!!
RE-INSTAL
Jo tak re-instal nepomohl!!!
A všiml jsem si že nemůžu změnit pozadí plochy, vždycky skočí chyba rundll32.exe
A všiml jsem si že nemůžu změnit pozadí plochy, vždycky skočí chyba rundll32.exe[/quote]
a ty jsi to re-instaloval nebo naformatoval a pak nainstaloval??
ja mam disk rozdelenej na dva: jeden je pro winXP(asi 10GB) a druhej na to ostatni
a kdyz re-instal winXP tak jedine s formatem!!!!
je to jistejsi
Formatovat hadr určitě nebudu. Musím to vyřešit nějak jinak,ale jak?
No, asi jsi si to rozj**al nějakým softem, nebo driverem. Na to stačí např. obnovit systém z restore-pointu, jestli už jsi přeinstaloval na nezformátovanej disk, tak jsi rychlá ruka a musíš buď najít, co to dělá (nejjednodušší pro Tebe asi bude, vzpomenout si, co jsi instaloval ;D ), nebo reinstall na zformátovanej disk ...
ale..disk neni trebo formatovat,proste veci od winu smazu a je to.........
...copy that :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine
ja mam taky rozdeleno asi 6 GB na win NTFS pak data NTFS asi 60 a zbytek linuch . Jiank na tech 6 GB mam jen ty xp a nic vic kdyz se po***ou tak proste reset bootnu z cdromu winXP cd formatnu to a je to jisty :-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Obnovit systém jsem zkoušel, ale bez účinku
Pomozte!
tak rundll32? a co takhle projeti antivirem si zkousel? :wink:
btw obnovit system ti jen nakopiruje vsechny soubory znova, ale necha puvodni nastaveni, takze pokud v tom ma prsty nejaky soft, tak se toho obnovou nezbavis a musis dat CISTY reinstall..
V tomdle případě určitě formát. Vono je to asi nejrychlejší. Odpoj to od sítě, občas to chytne vira jěště něž se pořádně dokončí instalace.
rundll32? a co stím?
Já asi vím, který program to posral,protože při instalaci toho programu naskočila tabulka,ať vložím instalační cd windows,jinak může být porušena stabilita systému!!!
a budes tak laskav a prozradis nam to? :wink: nebo mame zavolat hercula poirota ;DCitace:
Původně odeslal mtrix
btw windows xp jsou jen profeSSional a ne proFFesional :wink:
;D ;D ;D ;D
Tak antivir nenajde nic a udělal to program DVD picture show.
myslim že formát volá takhle bys mohl ještě dlouho hledat a stejně žádnej výsledek
Citace:
Původně odeslal sebad
Jistě, čistota půl zdraví :wink:
A jak to vlastně formátujete, když tam není DOS?
VždyŤ WidleXP se zformátovat samy nemůžou,ne?
Já to musím vždycky převalit z bootovačky98 - natlačím tam DOSík a pak už je to rutina.
no mi standardni uzivatele tam dame CD s woknama, spustime z bootu instalaci a ve chvili, kdy se te to zepta jestli chces instalovat na stavajici oddil, tak das ne, a ono ti to i naformatuje ;DCitace:
Původně odeslal Lord Owl
btw pokud novej system, lepsi w2k nez omalovanky...
A existuje nějaký způsob jak úplně odstranit tuto obrazovku?
no hele jestli nechces formatovat, tak si zazalohuj adresar wydli, dokumentu a programfiles/wydloussupport a pak to kompletne smaz trebas za pomoci jineho pocitace do ktereho ten disk strcis a pak teprv instaluj znovu. takhle bys mohl reinstalovat/inovovat donekonecna...Citace:
Původně odeslal mtrix
jinak s tim ze to 4 sekundy ceka je mozna proto, ze mas zapnutou LANku...
ja bych rozhodne taky formatoval. pujc si od nekoho disk, zazalohuj si vsechno a formatuj. ono je lepsi udelat si vic partition - jednu na system a minimalne 1 dalsi na vsecko ostatni. pak se ti pos**e system a nemas problem. btw miSHa: on psal 4 minuty, ne 4 sekundy :wink:
juj ja si to pletu se sexem :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal ripper
( omlouvam se za OT )
jj to chce format, to vyřeší všechno :-).
Mimochodem slyšel jsi o Partition Magicu :-), tento užitečnej prográmek ti pomůže rozdělit tvůj HDD třeba na dvě partion ( za chodu a bez ztráty dat ) a potom ti nic nebrání to zazálohovat, a pustit se do čisté instalace.
no to sice jo, ale neni to tak jednoduche ( zvlast pokud ma plny disk ).Citace:
Původně odeslal millhouse.meil