Da sa nejak superlocknutemu Athlonu nastavit nasobic 11X namiesto 15X? Eaglov mod mi nefunguje /mam nfoce2 400/... Da sa to urobit nejak dratovanim alebo malovanim? ???
Printable View
Da sa nejak superlocknutemu Athlonu nastavit nasobic 11X namiesto 15X? Eaglov mod mi nefunguje /mam nfoce2 400/... Da sa to urobit nejak dratovanim alebo malovanim? ???
Nie Superlocked nejde vobec nijako odomknut pokial mam dobre info a dobre citam :roll:
A na nForce čipsetu Eaglova metoda nejde
NECTE... protoze jinak by vedel co pise Buddha.. :evil:Citace:
Původně odeslal GABO
a nebo na to ještě nikdo nepřišel... :? Taky by se mi to hodilo :-)
Ale aj tie superlocky musia mat vyvedeny nasobic cez piny do dosky... Kua, pohrajte sa s tym niekto :wink:
No ja som to vyriesil tak, ze som s jednym tiiipkom vymenil svoj zamnuty Tbred 2200+ za odomknuty Tbred 2000+ a to kus za kus ;D
Možno nemusia... Ak je zabezpečené nastavenie násobiča nejakou inou cestou, tak s tým možno aj nič neurobíš... :wink:Citace:
Původně odeslal Snorri
Lenze doska si musi citat nasobic stale z tych istych pinov, nie? ???
a muzes mi rict, k cemu ti bude, kdyz deska precte hodnoty nasobice?Citace:
Původně odeslal Snorri
K tomu, ze sa s tym pohras a doska natavi iny nasobic :wink: ???Citace:
Původně odeslal mISHA
myslim, ze ne time. do doby, nez nekdo prijde jak na to ( jestli na to prijde ) ti bude precteni hodnoty nasobice vhodne leda pro informaci o aktualnim taktu procesoru... ;DCitace:
Původně odeslal Snorri
[ot] ale verim tomu, ze ty na to prijdes :lol: [/ot]
Né zrovna vždy to půjde.Si vem Intel.Ten má zamčené násobiče už řadu let a ještě nikdo nedokázal změnu!
A safra, to je tiez pravda... :|Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Aspoň že to jde přes fsb