Někdo tu doporučuje 43.03 někdo jinej zase 44.03, tak jak to teda je?
Printable View
Někdo tu doporučuje 43.03 někdo jinej zase 44.03, tak jak to teda je?
na abitu ti4200 mi jeli nejlip 44.03 a forceware 53.03 (nizsi score v 3d marku , ale hry v pohode)
44.03 :wink:
potvrzuju :wink:Citace:
Původně odeslal Caleb
Ja taky ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
Kdyz sem este mel MSI G4Ti tak sem je pouzival a nemel sem s nima nejmensi problem! :wink: ...
Ja ted pouzivam 53.06 a jsem s nima navysost spokojen o benchmarky se nestaram leda herni, coz 3dmark neni!!!!!!
Pochybuju, za kdyz mi da 3dmark o 1000 bodu min, tak mi pobezej gamesy rychlejc ;D
Muze se stat:)Citace:
Původně odeslal Caleb
MSI GF 4400 taky se nejlip osvědčily 44.03 :wink:
Bud Omegy (44.03), nebo normalni 44.03
zdravim.ja mam 44.03 a som velmi spokojny.ako aj na hry tak aj v 3dmarku,s mojim bartonom mam v 3dmarku01 14500 bodov 8-) takze pohodicka,u mna naj vysledky.takze odporucam.zatial
A jaké ovladače by jste my doporučili pro co nejlepší kvalitu 2D obrazu.Ted momentálně používám 53.03.Předtím jsem používal 43.45; 44.03 ; 45.23 a kvalita obrazu ve windows nikdy nebyla nějak valná asi bude pravda že G4 titan má jeden z nejhoršíh obrazů ve 2D modu.
Pochybuju ze by ovladace mohly zlepsit kvalitu obrazu - je to zalezitost HW, ramdacu, navrhu PCB a vystupnich filtru. Na druhou stranu nejakou gamma korekci nebo vhodnou volbou vertikalni a horizontalni frekvence by bylo mozno dosahnout lepsiho obrazu, ale to spis kup novej kabel k monitoru :lol:
Citace:
Původně odeslal Peter5110
Ano je to pravda, nie samozrejme, je to totalna hovadina a urazka Geforce4ti , ma samozrejme jeden z najlepsich 2d obrazov, co som mal Gainward tak aj ja aj ostatny uzivatelia na internete, potvrdili ze sa im obraz zdal krajsi ako aj farby oproti radeon 9800, to vsak nejak ze je obraz lepsi jak radeon 9800 urcite netvrdim lebo ja som to nemal moznost porovnat, ale viem ze ma jeden z najlepsich obrazov, obraz je tutovy ;D
Geforce 4 ti Rulezzzzz
Ja nechci G4 Ti. uražet vždit na něm taky jedu a jsem moc zpokojený akorát ten 2D obraz ma jaksi neostrý.A v kabelu k monitoru to není to vím protoze jsem si nedávno koupil novej monitor a ten monitor co jsem měl předtím(i s tím kabelem) používám na druhém počítači ve kterém je G2mx a obraz je tam opoznání ostřejší.
Citace:
Původně odeslal Peter5110
kvalita 2D výstupu na kartě je určena výhradně návrhem a provedením výstupních filtrů odvýrobce ...někdy opravdu dost markantní rozdíly. GPU s tim nemá co dělat a ovladač minimálně. BTW nový monitor,ještě neznamená kvalitní...
44.03 jsou opravdu povedené co do kvality a stability....Citace:
Původně odeslal Slayer
z "posledních" driverů s ohledem na kvalitu obrazu a kompatibilitu s novějšíma hrama, můžu vřele doporučit 52.16WHQL
...45.23 R also good =)