chystam se koupit tuhle palirnu ale jsou na prodej tyto dve verze a ted nevim jakou...
Je mezi nimy nejaky rozdil? ???
Printable View
chystam se koupit tuhle palirnu ale jsou na prodej tyto dve verze a ted nevim jakou...
Je mezi nimy nejaky rozdil? ???
nevim presne jak je to u teto sedmicky, ale A0x bylo vzdycky retail, 10x vzdycky bulk. To U na konci u A07U bude mozna USB...
Já bych si možná počkal na Pioneer DVR-A07XL. Snad se brzy dostane i k nám...
http://www.cdrinfo.com/Images/Upload..._DVR-A07XL.gif
rozdiel ziadny. 107 sa zvycajne predava len tak v sacku a A07 byva pekne v krabici. ale rozdiel tam nie je.
Jen v cene a to docela dost :((Citace:
Původně odeslal Martin83
ad A07XL...design kraaaasny (muj nazor), ale kdovi kdy bude a za jakou cenu :( Uz tak cekam 3ti tyden na 107cku :-( )
Já jsem koupil Pioneera jen tak v pytlíku a na štítku nese označení A07U. V kompu se to hlásí samozřejmě jako 107D.
Jde o tu samou věc (žádný USB), takže vezmi kterou chceš... Jestli je mezi nima cenově velký rozdíl, je jedna Retail a druhá Bulk, toť vše :-)
Ze svých prozatimních zkušeností ti A07U/107D vřele doporučuju, vypaluje výborně i na hodně pochybný média... ;D
Jeden z duvodu proc jsem ochotnej dat o 1500,- vic za Pioneera nez za nejakou "normalni" palirnu :)Citace:
Původně odeslal -melda-
Já ji kupoval před 3mi týdny a už tehdy ji měl v Pze skladem jen Alzasoft. Nejsou nejlevnější, ale spěchal jsem na ní, tak jsem do toho šel.
Jinak jsem uvažoval stejně jako ty. Co navíc zaplatíš za kvalitu se ti vrátí v podobě minima zničených médií a používáním levných placek 8-)
Podle té tiskové zprávy by měla jít v Evropě do prodeje v březnu za 200 EUR. Snad už jsme taky v Evropě...Citace:
Původně odeslal Petrt
pokud tiskova zprava pise v breznu, tak to tady bude mozna v dubnu a to jeste par kusu :)))))Citace:
Původně odeslal Dawn
2-melda-: stejnou vec jsem delal kdysi u CDRW vypalovacek...a staly me vic, nez ted ta DVD palirna (a vyplatilo se to) :wink:
A07XL vypadá slibně :-)
osobně bych na dvouvrstvou palírnu nespěchal:
- jak to bude s médii? Cena, kvalita, dostupnost?
- už teď kupujeme 8x vypalovačky jako o život, ale kde jsou média? Když jsou, tak o dost dražší...
- až vyběhne na trh, mohly by ostatní starší technologie slevit, což? ;D
chtel jsem na dvouvrstvou pockat, ale kdyz jsem se dozvedel, ze Pioneer da na trh mechaniku az na vanoce, tak bych stejne musel asi jeste 2-3 mesice cekat na pokles zavadeci ceny, a tak dlouho cekat nechci. Ohledne moznych problemu s dvouvrstvym zapisem se nedavno par lidi bavilo na CDRku v diskusi pod zpravou o Sony DRU 700. Sice nikdy nic nevyvratil ani nepotrvril, ale padly tam zajimave myslenky.Citace:
Původně odeslal -melda-
Díky za info. Trochu jsem ulítnul. Myslel jsem, že A07XL už bude vypalovat do dvou vrstev...
Jde jen o vylepšenou A07U :-(