mame doma dva kompy propojene sitovkama a chceme hrat hry se sluchatky s mikrofonem. nevim, jestli potrebujeme nejaky soft. jeste jsem teda nic nezkousel, ale radsi si necham poradit. jestli nekdo vite, jak to udelat, napiste prosim. diky
Printable View
mame doma dva kompy propojene sitovkama a chceme hrat hry se sluchatky s mikrofonem. nevim, jestli potrebujeme nejaky soft. jeste jsem teda nic nezkousel, ale radsi si necham poradit. jestli nekdo vite, jak to udelat, napiste prosim. diky
diky mrknu se nato. pokud bych mel nejaky problem zase se ozvu :-)
vubec nevim, jak se s tim pracuje. zrejme si jeden z nas musi nainstalovat serverovou verzi a druhy se ma pripojit. problem je v tom, ze pristup na internet ma jenom jeden z pocitacu a druhy je pripojeny pres kabel a jsou zapojeny jako domaci sit. reseni???
jednoduchyCitace:
Původně odeslal jan.bohac
jde to i po lanu jeden je server dejme tomu 192.168.1.1 (zrejme ten co je pichlej primo na net) a ten druhej je client a pripojuje se k serveru na vyse zminenou adresu
jo uz jsem na to prisel, ale slo nam to jenom tak, ze jeden pocitac je server (ten s netem) a oba jsou navic klienti pripichly na ten komp. je to paradni parba, ale mam jeste dotaz, jestli je normalni, ze to ma zpozdeni a jak kvalitni ten zvuk ma byt. me se to moc nezda, ze by nam to fungovalo dobre. diky
zpozdeni se tam da nastavit - neco jako lower latency a co se tyce kvylity max je asi nejaky GSM +- 16kbit ale na kecani to staciCitace:
rogerwilco je imho mnohem jednodussi
ventrilo je imho nejlepsi ;D
ale kde se to nastavuje? ne serveru nebo v tom programu. nezni to jako umyslny zpozdeni, ale jako by to chvili trvalo, nez se to prenese. neni me jasny, jestli to bezi po netu na ten server kam jsem se zaregistroval nebo rovnou mezi dvema kompama...
nastavuje se to u klientu v setting neboj neni to napichli na net :-)Citace: