-
Který z těchto dvou mi doporučíte? Stačí názor...
-
re
Ono zalezi co od nich ocekavas,velky vykon nebo ticho?
Ja osobne sem zastancem AC,takze moje volba je jasna,i kdyz sem uz z AC presel na vodnika ;D
-
Re: re
Citace:
Původně odeslal mejla
Ja osobne sem zastancem AC,takze moje volba je jasna,i kdyz sem uz z AC presel na vodnika ;D
No, ptám se právě na poměr výkon/hlučnost - jinými slovy, co nejlepší chlazení s co nejmenším hlukem, ale voda je pro mě moc riskantní business... :wink:
-
re
No jestli to potrebujes hned,tak stejne asi volby nemas,pac ten PrimeCooler je tedka novinka,a zrovna CC ma na strankach uvedeno,ze na sklade bude nejdriv za 2 dny,no a s timhle nemam moc dobry zkusenosti,takze sme porad u toho AC,mel sem asi tri kousky od nich,a vsechny vydavaly temer shodny hluk/velice nizky.Nejvic se mi libil ten SLIM,mam ho tu jeste v supliku a dam ho o vikendu tatikovi do kompu :wink:
-
Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Citace:
Původně odeslal mejla
No, ptám se právě na poměr výkon/hlučnost - jinými slovy, co nejlepší chlazení s co nejmenším hlukem, ale voda je pro mě moc riskantní business... :wink:
osobne bych zkusil ten primecooler
-
Citace:
Původně odeslal mejla
No jestli to potrebujes hned,tak stejne asi volby nemas,pac ten PrimeCooler je tedka novinka,a zrovna CC ma na strankach uvedeno,ze na sklade bude nejdriv za 2 dny,no a s timhle nemam moc dobry zkusenosti,takze sme porad u toho AC,mel sem asi tri kousky od nich,a vsechny vydavaly temer shodny hluk/velice nizky.Nejvic se mi libil ten SLIM,mam ho tu jeste v supliku a dam ho o vikendu tatikovi do kompu :wink:
Zase tolik na to nespěchám, ale slušelo by se už pomalu nahradit ten BOX Cooler od AMD něčím výkonnějším - strašně řve a nechladí. Ale na diskusi v CC tenhle upgrade nikdo moc nechválí... :?
-
Citace:
Původně odeslal Prokop
Citace:
Citace:
Původně odeslal mejla
Ještě mají celoměděnou variantu za litr, ale nejsem si jist, jestli je ta vyšší jenom za větší množství dražšího materiálu, nebo i za lepší chladící výkon... :roll:
-
Citace:
Citace:
Původně odeslal Prokop
Citace:
Citace:
Původně odeslal mejla
Ještě mají celoměděnou variantu za litr, ale nejsem si jist, jestli je ta vyšší jenom za větší množství dražšího materiálu, nebo i za lepší chladící výkon... :roll:
ber tu variantu Al+Cu. protoze nato budes muset min foukat nez kdyby to bylo jen z Cu
-
Citace:
Původně odeslal Prokop
ber tu variantu Al+Cu. protoze nato budes muset min foukat nez kdyby to bylo jen z Cu
Tohle je s dovolenim bezne rozsireny, nicmene nesmyslny nazor. Medeny chladic stejne konstrukce pri stejnem tepelnem vykonu procesoru a stejnem ofukovani stejnym mediem bude mit vzdycky lepsi vysledky.
-
Citace:
Původně odeslal Damian
Citace:
Původně odeslal Prokop
Tohle je s dovolenim bezne rozsireny, nicmene nesmyslny nazor. Medeny chladic stejne konstrukce pri stejnem tepelnem vykonu procesoru a stejnem ofukovani stejnym mediem bude mit vzdycky lepsi vysledky.
Můžeš tohle nějak dokázat? Moje osobní praxe je taková, že hliníkový chladič odevzdává odvedené teplo do vzduchu mnohem snáze než měděný - ono není nad takový pěkně rozžhavený a neuchladitelný kus mědi... :wink:
-
Citace:
Původně odeslal Damian
Citace:
Původně odeslal Prokop
no mas castecne pravdu
ALE med potrebuje poradny ofuk !!
protoze pokud mas fukar na nejakejch 1300-1500 rpm tak tam med je naprd !!
kdyz das poradnej vetrak 3000 a vic rpm tak vychazi med lip !
pochybuju ze DS chce mit na procaku vetrak kterej bude tocit jako krava
tot asi vse
-
Citace:
Původně odeslal Voky
Citace:
Původně odeslal Damian
Citace:
Původně odeslal Prokop
no mas castecne pravdu
ALE med potrebuje poradny ofuk !!
protoze pokud mas fukar na nejakejch 1300-1500 rpm tak tam med je naprd !!
kdyz das poradnej vetrak 3000 a vic rpm tak vychazi med lip !
pochybuju ze DS chce mit na procaku vetrak kterej bude tocit jako krava
tot asi vse
presne takto sem to myslel, a maul chce ticho proto alcu
-
ja mel chvili toho Primecoolera ale celomedenyho.Me nesel tak jsem ho zkusil u kamose a vykon byl fakt dobrej(uz jsem to popisoval v jinym prispevku).A co se tyce hluku tak na min. otacky taky moc dobry ale silentovi se to nevyrovna.Ale jestli nemas prilepeny ucho na case tak nic neuslisis.
-
No a co Gigabyte ??? Chladí dobře, tichý je taky, vypadá super a o moc dražší není ... :?:
-
Citace:
Původně odeslal jan555
No a co Gigabyte ??? Chladí dobře, tichý je taky, vypadá super a o moc dražší není ... :?:
Který? Ten co máš Ty?
Hoď nějaký link...
-
Citace:
Citace:
Původně odeslal jan555
Který? Ten co máš Ty?
Hoď nějaký link...
http://www.frostytech.com/articlevie...articleID=1554 - test
jinak na pctuningu je recenze
-
-
-
Vcera jsem si koupil AC Copper Silent 2 TC Rev 2 a hodil jsem ho na Barta 2500@3200. Se zavrenym casem mi to jede na 2400 ot.teplota prociku je 60 stupnu, a kua rikam si, to je dost, vzdyt by mel chodit i s 3500+:) Tak jsem sundal vetrak, dal znova orig.pastu rozjedu to a zase ty samy hodnoty:(( Dobra, tak jsem otevrel case a otacky sou na nejakejch 1600, ale teplota prociku nejde pod 52 stupnu:(( To je moje zkusenost s AC Copper Silent 2 TC Rev 2, rekl bych, ze ta cena neodpovida kvalite.
-
PRIMECOOLER
GIGABYTE
AC CS 2 TC
2Darth Sidious: Nechces koupit moji 7000A-Cu ???
-
Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
]PRIMECOOLER
GIGABYTE
AC CS 2 TC
2Darth Sidious: Nechces koupit moji 7000A-Cu ???
Velmi rád, ale za rozumnou cenu - v CC teď zlevnila na 1813,- Kč bez DPH a už si na ni brousím zub... :wink:
-
za 1650kč bych ti ho dal ale az tak za 3 tydny :wink: se vsim vsudy...
-
Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
]za 1650kč bych ti ho dal ale az tak za 3 tydny :wink: se vsim vsudy...
Hmm, čekáš na vodníka... :wink:
Mám teda počkat a nekupovat to nové? Jak ho máš dlouho v chodu (záruka)? Představoval jsem si tak 1500,- Kč, ale myslím, že se dohodneme...
-
pozor toto nejni bazar !!
jinak kdyz ti nevyjde ten zalman tak vem toho gigabajta ten je hodne slusnej
-
Citace:
Citace:
Původně odeslal jan555
Který? Ten co máš Ty?
Hoď nějaký link...
Jojo - http://www.giga-byte.com/Peripherals...oduct_List.htm , nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25876 , testy nějaký nagoogluješ, ale je fakt v pohodě :wink:
EDIT: KUA, se mi vůbec nenačetla ta druhá strana ??? - až teď ...