NEC 2500A
Pioneer 107
Lite-On 812S
Diky mam dilema.....
Printable View
NEC 2500A
Pioneer 107
Lite-On 812S
Diky mam dilema.....
Podla testov na cdr.cz Liteon , ale ani Pionierom sa neda nic pokazit , Nec neviem.
Liteon 812s uz je v prodeji ??? Moje volba je Pioneer (uz aby prisel, uz aby prisel :drool: )Citace:
Původně odeslal barakoas
z těch co uvádíš tak podle mě nej DVD výpalka PIONEER, akorát na A07 jsem ještě neviděl recenzi, ale A06 je best mezi 4x
Tady mas tu recenziCitace:
Původně odeslal sid
a co LG 4081 ?
Jasva volba - LiteON, pali 8x jak na +R tak -R a je jako vzdy za super cenu.
tak a teď si vyber, mimochodem je tu hodně dlouhá diskuse věnovaná DVD výpalkám. osobně si myslím, že ani s jednou z nich nešlápneš vedle, ale já si stojím za svým, kdybych kupoval výpalku teď, tak PIONEER
mimochodem, proč Liteon vydává výpalky , jak na běžícím pásu 811-851-812, kdo se v tom má vyznat
Ona se da 812s uz koupit ??Citace:
Původně odeslal EllE
EDIT: uz jsem zjistil, ze se koupit da...za cca 4700,- (za Pioneera dam 4900,- takze radeji Pioneera :lol: )
Spíš máš trilema ;DCitace:
Původně odeslal barakoas
Nenapsal jsi o co ti jde? Jestli o tu, která bude nejméně problémová a vybíravá na média, nebo se rozhoduješ dle ceny... no to bys asi už rozhodl, což? :-)
1/ chceš-li bezproblémově pálit na nejlevnější média, kup Pioneer 107
2/ chceš-li investovat míň, zkus NEC (koukni na recenzi na CDR.CZ)
3/ chceš-li bejt průkopník a tester nové technologie, jdi do 812S.
Jestli chceš dát 812S šanci, tak pár dní počkej až budou na netu nějaké ohlasy uživatelů (zatím jsem našel jen něco a vypadá to že na 107 Lite On zatím nedosahuje ani s 812S, ale možná další FW věci změní...).
nezapominejte na LG 4081B :-)
Tak to tak vypada,ze asi pujdu do toho Pioneera......a mozna pockam na toho novyho! 8-)
pokud bude ta cena souhlasit (cca 6500,-), tak se mi zda zbytecne platit 1600,- navic jen za novinku, ktera krome designu nic neprinasi (zvyseni rychlosti cteni DVD me nezajima, na to mam Toshibu) :wink:Citace:
Původně odeslal barakoas