jaky program pouzivate na blokovani reklamy?
Diky
Printable View
jaky program pouzivate na blokovani reklamy?
Diky
na strankach? MyIE2 (AdHunter, vypnute active x a flash)Citace:
Původně odeslal Paja
v PC? Ad-Aware
dik, ale to jsem nemyslel
je nejaky programek, ktery dokaze blokovat reklamu na www strankach, je to tusim neco od symantecu.
Neopuzivam IE,takze by mi MYIE byl k nicemu.
od symentacu to umi treba jejich firewall....Citace:
Původně odeslal Paja
ja pouzivam firefox tak sem v pohode :wink:
myslis na popupy nebo bannery? na popupy mam adkiller ...
Nejlepsi, ze vsech je Ad muncher. Ten vrele doporucuji a nelze mu vytknout opravdu nic!
Jako alternativu lze pouzit Norton Personal Firewall.
Vlastny DNS server pre lokalnu siet - da sa celkom pekne zariadit, ze niektore servery akoby vobec neexistovali ;D
Aaaaale prosim vas, naco tak zlozito? Jednoducho pouzivaj Mozillu, staci to potom jeden maly upraveny subor, v ktorom su popisane veci co sa nemaju tahat a pokoj. Blokuje to bannery, flash reklamy, iframe reklamy, pohodka.
Hladaj na nete cosi ako: mozilla ad blocking, pripadne je dolezity subor tam: UserContent.css
Ja to mam nezavisle na jednotlivych pocitacoch...
dobrej je adsgone ale neni freeware
Proxomitron
http://www.volny.cz/martin.konicek/proxomitron/
Ja pouzivam Kerio Personal Firewall 4.0.13 a jsem spokojeny :wink:
Jojo, ale ten neni free, coz je u tohohle typu programu dost blby, protoze se muze kontaktovat se serverem autoru a muze te nabonzovat, ze pouzivas treba cracklou verzi..Citace:
Původně odeslal Katalyzator
Kerio Personal Firewall 4.016, naprosta spokojenost
Outpost Firewall a taky spokojenost.
Mozilla + Kerio PF a taky spokojenost ;D
Nedavno jsem se z MYIE pretransformoval na Firefox + Kerio a myslim, ze tahle kombinace je skutecne pomerne hodne efektivni.
MYIE2 + System Mechanic - Popup Stopper, vymlati spolehlive vsechno :!:
to som akosi nepochopil ved MyIE2 blokuje pop-up okna tak naco pouzivas dalsi soft?
Precti si nazev threadu :lol:Citace:
Původně odeslal Markoff
Jojo ten je good, ale mel jsem u neho vzdycky problem, ze me odrizl od mistni site :((, coz me fakt nastavalo. Nevim jak je to u new verze treba uz to nedela??!Citace:
Původně odeslal comm
Citace:
Původně odeslal CODE
Tak to si mozna "zakazal" sitovku pro mistni sit, mi to jede v pohode. (na zacatku se te to prave zepta na ty sitovky co mas v pc... tak jsem vsechny 3 povolil a pohoda).
Mno kdyz to rikas, tak budu muset stahnout new verzi a vyzkouset to.,.,Citace:
Původně odeslal comm
taky pozivam Kerio Personal Firewall 4.016 a na blokovani reklamy je fakt best :wink: