...pokud máte nějaký ifo tak dejte vědět a taky by bodly fotky
Printable View
...pokud máte nějaký ifo tak dejte vědět a taky by bodly fotky
asi sem to blbě pochopil, ale na co potřebuješ chladit myš? ???
Zalezi na tom, jaka je to mys. Pokud seriova, nebo ps2, tak nijak, protoze tam nenajdes zdroj 12V, ktery by ti ten vetrak utahl.
Jestli je USB, zjisti si zapojeni kabelu.
Ale porad nechapu duvod, proc neco takoveho delat. Leda ze bys chtel udelat mys vznasedlo....
jestli ti jde o to , aby ti to chladilo ruku ( ??? ) tak takova mys se uz vyrabi, akorat nevim kdo to dela, pac me to nezajimalo, tak jsem se ani nekoukl. :oops:
hrochoslon tady z fora ma v mysi vetrak, a kdyz je solidni teplota okoli tak je to velmi prijemne (ma ji provrtanou takze fouka vsemi smery) - pusobi to pozitivne na poceni ruky (tolik se nepoti, resp. vubec).
V mysi mas +5V - jak v PS2 tak seriove.
tak já to nějak zkusím sestrojita a uvidí se ... jinak jde o seriovou mys
Sériová je podle mě nejhorší možná varianta. Dej si pozor ať si neodpálíš port. (I když u seriáku to nejde zase tak lehce jako u paralelního.) Není tady totiž žádný pin který je určen pro napájení. Všechno to jsou jenom indikátory +5V/0V, ze kterých dostaneš max pár desítek miliampérů.. Podle mě to bez jiného zdroje moc nepude.. :?
Na seriovom porte su signaly s urovnou +/- 12V - staci to akurat na napajanie tej mysi, ventilator to neutiahne ani nahodou.
nebo tak no. :roll: Nějak se mi tam ještě přimotal max232.. :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
na metku.net je tusim navod na taketo ftakoviny.
se vsem co napsali o seriovym souhlasim, ale na USB je pouze +5V.
ja mam ps2 mysku a moc sem to neresil. Proste sem ju rozebral a zkousel ten vetrak pripojovat na vsech tech 5 (nebo jich je 6 :?: )
dratku az sem nasel kombinaci kdy se to tocilo nejlip tak sem to tam naletoval a bylo. Jede mi to tak uz rok a no problem ... vobcas tam teda kapnu trochu oleje specialni mazaci dirkou(abych to nemusel furt rozebirat :wink: )
Nebyla by nějaká fotečka? :roll:Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
kdyby byl fotacek tak jo :roll:Citace:
Původně odeslal Croog