Co rikate na pausalni vytacenou linku???? Bydlim na kraji Ostravy(vesnice) a nic jineho ja jaks taks prijatelnou cenu tady neni. Nazory ATD
DIK
Printable View
Co rikate na pausalni vytacenou linku???? Bydlim na kraji Ostravy(vesnice) a nic jineho ja jaks taks prijatelnou cenu tady neni. Nazory ATD
DIK
pokud nemuzes mit DSL nebo GPRS proc neskocit do vytacenyho mne to prijde jako dobra vec sel bych do toho taky tot muj nazor :wink:
No co se da nejlepsiho poridit do 700?
to je takovy problem pridat jeste kilo a mit nonstop? sice prenosovka zadna slava, ale uprimne dneska uz bych se zpet k pocitani minut ( pripojeni ci doby mimo spicku > vyber si sam ) nevratil. a k telecimu take ne. hrat hry se na tom take nedalo a platit za to horentni sumy?
jejich ferove nabidky si kazdy muze spocitat sam.
jo a chci bejt pripojenej stale. ne jen nekdy a jeste k tomu PRY pausalne :lol:
To jsem moc nepochopil tak co mi teda za pripojeni radite?
eurotel datanonstop
No kolik stoji presne, jak rychle to je + ping(na hrani???)
Ale ja nemam operatora eurotel jde to nejak zaridit abych mel jen ten net?
no na hrani to neni, coz ale neni ani klasicky modem. a ohledne toho zbytku zkus pouzit search. jsou tu o tom celkem 3 dredy jestli se nepletu...Citace:
Původně odeslal Lukáš David
OK to vim zadna jina alternativa uz neni??? nejaky bezdrat levny nebo neco po drate?
no tys napsal, ze jina alternativa tam neni. GSM ma signal temer vsude. jinak to musis vedet ty.Citace:
dalsi mozne alternativy jsou napriklad wifi, ovsem pokud nemas poskytovatele pripojeni, tak si nahrany.
No bydlim asi 1-2km od mist kde je normalne poskytovan netopyr ale bydlim v rodinem takze ta investice se asi nevyplati leda ze by to pak bylo nejak extra levne. Moc se v tom nevyznam takze kdyz napisete cokoliv budu rad.
Jo jen tak mimo jaky je rozdil meze ADSL a DSL???
ADSL + DSL google ;DCitace:
jaka investice? musis mit dobrou antenu ( od 1500 - 6000 ), sitovou wifi kartu ( 1500 - 3000 ), pigtail ( 200 - 400 ), kabel ( od 30/m ), 2 konektory ( od 70 za kus ).
prakticky se to vsechno da pri dobre vuli sehnat do 4000. pokud sezenes vhodneho pripojovatele, tak si spocitej, za jak dlouho se ti to vyplati...
Tomu dial-up reseni se vyhni je to onicem :-( pred vanoci sem emigroval k ET ( platim pausal 650 + DPH = neomezeny net + 100min na volani do vsech siti v CR ) a vyhovuje mi to (zatim ;D )
v jake lokalite bydlis ???
Stara Bela. Nevis o necem tady:)