?????????
Printable View
?????????
rev. B je az od XP2200, ale zajimalo by me, nakolik jdou v prumeru ty XP1800 thoroughbred taktnout...
tak podla www.overclockers.com je to nieco okolo 2000 Mhz mhz pokial sa nemylim. CO je dost slusne. B0 sa zatial etse NIKDE neobjavil, takze pred vianocami [tento rok] uz urcite nebude. No, asi pojdem do A0 potom do b0 a skocim pri Z0 ak to pojde takto dalej.
Su teda problemi... takych 2000+ je stale na dnse dost slusne a staci to v priemere kazdej hre.
jj, to mas pravdu. Ja jsem taky premejslel, ze bych si XP1700+ Rev. A koupil nebo pak dele Rev. B, ale kaslu na to...S tim co mam do prazdnin vydrzim(s prehledem) a pak si koupim nejake delo ;DCitace:
Původně odeslal Semik
BTW: porad mas jenom ty dva hadry co mas v signarure? :roll:
Jestli jo tak, nechapu proc sis nejdriv nekoupil hadr misto noveho CPU...necelych 5GB je fakt bes :)
5 giga mu treba staci co chce za dat tak je svihne na cd tak nepotrebujes velky disky
Hmm. ideš ho kupiť ? Potom keď ho budeš predavať ohlas Sa :)))Citace:
Původně odeslal DJSmart
2 CLIVE:
Tak tomu ver ze ked ich zozenem tak sa o ne podelim...
Nebojte sa HDD bude tiez... ale az po Mobo a DDRkach... :lol:
No aspon ze bude ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Tom\ Mohol by si mi povedat co znamena to UD Power 2.6GHz ??? ??? daka haluz ??? :roll:
2 SEMIK:
Tie dosky co mam nechces ????
ASUS A7V333 - RUF
MSI KT3 ULTRA - ARU
obidve plne verzie s:
-ATA 133 RAID
-USB 2.0
-6CH AUDIO
-ASUS ma aj FIREWIRE 1394
Ides do nForce2 ?Citace:
Původně odeslal DJSmart
n force nevypada spatne, ale ma tam tu sitozni grafiku :roll:
Ale veď sa robia dosky s nForce2 aj bez grafiky, ci nie? ???Citace:
Původně odeslal Braindead
jo jo, epox 8rda/8rda+ jsou bez grafiky - dneska mi přišla, zejtra si pro ní jdu 8)