ja sem definitivne presel z drahych Verbatim, HP, ap., ted kupuju GigaMastery 4.7GB, 4x za solidni cenu cca 30Kc s dani, a co vy? za kolik vy kupujete DVD?
Printable View
ja sem definitivne presel z drahych Verbatim, HP, ap., ted kupuju GigaMastery 4.7GB, 4x za solidni cenu cca 30Kc s dani, a co vy? za kolik vy kupujete DVD?
do mojej Toshiba zasadne DVD-R Traxdata, ktore aj samotna Toshiba pribaluje k svojim mechanikam v KIT baleniCitace:
Původně odeslal EllE
cena - 44Sk vr. DPH (35Kc)
skusil som aj Memorex, ktore sli tiez OK s novym FW (1033)
odpad ala Gigamaster, Emgeton a spol. bych nikdy nekupil, svojich dat si aspon trocha vazim...
Ja mam rad svy data, takze zatim zustavam u drazsich a osvedcenych Verbatimu :wink:
Nejlevnejsi me prijdou v SoftComu ve spindlu.
Zatim nevim o jine relativne-stabilne-kvalitni znacce :roll:
Ja mam 4x PRINCO (10ks spindel) - su dost good, hlavne maju najhrubsiu ochrannu hornu vrstvu oproti inym (overil som to strihanim media :wink: ).
Mojej LG-ine velmi chutia. Ale inak sa mi pozdavali TRAXDATA, mali najtmavsie fialove farbivo - nemam rad "vyblednute" media...
GigaMaster never more...
o kvalite gigamastery vypovidat to ze kamos si koupil 2ks a jeho NEC mu je vubec nenacet, moje LG v pohode..
ja pouzivam Verbatimy 4x, posledne sem je koupil na www.ss.cz meli za 50 s DPH jedno coz je imho vyborna cena. Akorat bych rad nekde sehnal spindl 25ks 4x medii... zatim sem vsude videl prodavat verbace na spindlu jenom 2x ... ?
v Softcomu mají spindl 25 DVDR+ Verbatim za 1220,-Kč včetně DPH, akorát jsem někde četl, že v krabičkových verzích jsou MCC (mitsubishi chem.) a do spindlu dávají CMC Magnetics
Muzes mi nejak zduvodnit, proc mas Emgetony (a hlavne KTERE) za shity ??Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
jo a zvlášť když pod touhle značkou se prodávají Taiyo YudenCitace:
Původně odeslal Petrt
Jaký ADIP mají Traxdata? Je to RITEKG04? Zoufale se snažím někde takové médium koupit abych ho testnul, ale až na jednu výjimku jsem v ČR nenašel prodejce médií RITEK. Je to škoda, protože v zahraničí jde o dost oblíbený placky...Citace:
Nebo někdo znáte firmu, která Ritek prodává???
Pro me dobre DVD = lze precist po vypaleni maximalni rychlosti + nacte ji DVD video. Todle v pohode zvlada GigaMaster, takze proto tato volba.
Upozornuji ze je tomu tak na me 411S s nejnovejsima FW :)
Gigamaster -R jsem používal s LiteOn 411S a FW FS0F a výsledky nebyly nejhorší (KProbe). Média jsou zatím čitelná. Teď mám Pioneer A07 a chystám se AN32 testnout (prý na ně pálí jak drak, dokonce 8x). Jak se dá tohle vysvětlit? Snad jen, že na vině není vždy jen výrobce médií, ale spíš a troufám si tvrdit že hlavně, výrobci vypalovaček a jejich technická podpora! Do svých FW naperou podporu základních výrobců (MCC, TY a pár dalších) a na zbytek kašlou. Když máš problém s vypalováním odpálkujou tě abys používal podporovaná/známá média...Citace:
abych nebyl úplně off-topic, Gigamaster jsem nakupoval u Hope (www.hopegroup.cz) ;D
My to berem tady..
http://www.bestmedia.cz/inshop/scrip...20544&Level=29
:-)
Jo, ale to by je jeste nekdy museli mit... ja mel vzdy stesti jen na ty papiraky.Citace:
Původně odeslal nex
do mojej Toshiba zasadne DVD-R Traxdata, ktore aj samotna Toshiba pribaluje k svojim mechanikam v KIT baleni
cena - 44Sk vr. DPH (35Kc)
Jaký ADIP mají Traxdata? Je to RITEKG04? Zoufale se snažím někde takové médium koupit abych ho testnul, ale až na jednu výjimku jsem v ČR nenašel prodejce médií RITEK. Je to škoda, protože v zahraničí jde o dost oblíbený placky...
Nebo někdo znáte firmu, která Ritek prodává
Traxdata je RITEKG04. Mozem potvrdit, funguju bez problemov na Toshibe 5112, 4 rychlostne. A cena je tiez super
Princo 4x DVD-R, za 35Kc vc. DPH a to je maloobchodni cena daj se sehnat jeste levnejs ;D
3.3. jim je zavezli. Včera jsem je kupoval... :wink:Citace:
Původně odeslal EllE
Aha ja myslel ze jsou to +R, protoze na ty palim ja. Maji vetsi kompatibilitu a jsou bezproblemove narozdil od -R.Citace:
Původně odeslal -melda-
Myslím že +R jsem tam v cake taky viděl. Osobně taky souhlasím, že "+" média jsou obecně lepší...
Já šel po těch -R abych je vyzkoušel vypálit 8x. Světe div se, ono to funguje. Byl jsem překvapenej, žádnej "Power calibration error" ani jiná chyba. Čitelnost zkoušena v Teac 516E a Liteon XJ-HD165H.
DVDInfoPro:
http://auditorium.cdr.cz/messages/223/2334.jpg
DVDspeed:
http://auditorium.cdr.cz/messages/223/2333.gif
co si kdo donese ale když kupuju tak memorex za 45
DVD-R Traxdata 2x - Ritek G03Citace:
Původně odeslal -melda-
4x Traxdata zrovna nemam po ruke, abych otestoval...
DVD-R Traxdata 4x je RITEKG04
Kupuju Verbatimy DVD+R 2,4x za 48,- Kč s DPH ve spindlu u Cybexu - akorát teď nějak nejsou a tak hledám alternativu. Zatím kupuju v krabičkách Verbatim DVD+R 4x za 62,- Kč s DPH u CC, ale přijde mi to moc... :?
Multidisk 4x - cca 40 s DPH.
Tak Multidiscy mi moje mechanika HP 200i nežere... :?
http://82.142.72.98/StoreCSVS/Produc...productID=7069Citace:
Původně odeslal Darth Sidious